Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мовчан Владислав"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення процесу очищення зерна при підготовці до сортового помелу
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2023) Мовчан Владислав
    Тема кваліфікаційної роботи магістра: «Удосконалення процесу очищення зерна при підготовці до сортового помелу» Задана продуктивність заводу: продуктивність заводу складає 480 т/доб. Особливість заводу: Завод має зерноочисне відділення, розмелювальне відділення та відділення готової продукції. Завод оснащений сучасним технологічним обладнанням. У розмельному відділені реалізовано 75-% помел пшениці (вихід борошна вищого сорту – 30 %, 1 сорту – 45 %, висівки – 22,1 %). Мета кваліфікаційної роботи: удосконалення процесу очищення та підготовки зерна. Завдання кваліфікаційної роботи: – визначення техніко-економічних показників, – розробка технологічної схеми підприємства, – підбір кількості обладнання, – розстановка його на планах поверхів, – розрахунок місткості і кількості бункерів, – передбачення контролю відходів. В розрахунково-пояснювальну записку входять наступні розділи : Розділ 1. Стан проблеми та перспективи її вирішення. Розділ 2. Техніко-економічне обґрунтування. Розділ 3. Характеристика технологічних об’єктів та комунікації генерального плану підприємства. Розділ 4. Наукова частина. Розділ 5. Технологічна частина. Розділ 6. Техніко-економічні розрахунки. Висновки та пропозиції. Кількість листів графічної частини – 6 листів, Кількість сторінок у розрахунково-пояснювальній записці – 86 стор.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок