Перегляд за Автор "Мишачова, Г. І."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання цільнозмеленого борошна з чорнозерної м’якої пшениці при виробництві цукрових вафель(2018) Фатєєва, А. С.; Мишачова, Г. І.; Деменська, М. О.В Україні та у всьому світі, на превеликий жаль, значно «змолоділи» захворювання, причини яких криються в незбалансованому харчуванні: перевищенні норми вживання легкозасвоюваних вуглеводів і насичених жирів, недостатньому надходженні в організм вітамінів, мікро- і макроелементів, тощо. Перспективним способом часткового вирішення цієї проблеми є заміна високосортного борошна, яке зазвичай використовують при виробництві популярних серед населення вафельних виробів, на цільнозмелене з чорнозерної м’якої пшениці.