Перегляд за Автор "Мирошніченко, О. М."
Зараз показуємо 1 - 20 з 23
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВиди скляної консервної тари і засоби її закупорювання(2016) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.Зараз скляна консервна тара переживає своє друге народження — вона є тарою преміум-класу, в цей вид упаковки фасуються елітні продукти, продукти дитячого та лікувально-профілактичного харчування.
- ДокументВикористання безпечної сучасної C-PET тари для харчових продуктів(2023) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.Розглянуто використання полімерної C-PET тари для пакування, зберігання та транспортування харчових продуктів
- ДокументВикористання сучасних видів полимерної тари для харчових продуктів тривалого зберігання(2022) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
- ДокументЕфективність різних способів теплової стерилізації у виробництві консервів(2017) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.З метою запобігання псування харчових продуктів та створення умов для їх тривалого зберігання існують різні способи консервування. Найбільш широко застосовується теплова обробка – стерилізація, пастеризація, асептичне консервування та інші.
- ДокументЗастосування тематики науково-дослідних робіт в курсових та дипломних проектах студентів(2022) Мирошніченко, О. М.; Манолі, Т. А.
- ДокументКонтроль знань студентів при проведенні практичних робіт при дистанційному навчанні(2022) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Шенгелая, М. В.
- ДокументМетодологія розробки сучасної нормативної технологічної документації для виробництва харчової продукції(2017) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.На підставі наведеної різниці між вітчизняним та європейським підходом до створення нормативної та технічної документації стосовно виробництва продуктів харчування була зроблена спроба об`єднати всі переваги обох підходів та усунути, по можливості, найбільш вражаючи недоліки.
- ДокументОсобливості викладання лекційного матеріалу при заочній формі навчання зі спеціальності "Харчові технології", "Біотехнології та біоінженерія"(2021) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
- ДокументПосилення самостійної роботи в курсі «Технологія консервної галузі»(2020) Верхівкер, Я. Г.; Нікітчіна, Т. І.; Мирошніченко, О. М.
- ДокументПричини вакуумної деформації полімерної споживчої тари(2018) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.При порушені параметрів технології виробництва продукції можлива вакуумна деформація полімерної споживчої тари.
- ДокументПідготовка води в технологіях виробництва напоїв(2020) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
- ДокументПідготовка консервної тари в харчових технологіях(2019) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.У харчових технологіях використовують три основні види консервної тари: скляну, металеву, полімерну.
- ДокументРозробка параметрів консервування кетчупів та томатних соусів у сучасних видах споживчої полімерної тари(2015) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.Метою роботи було: використання різних методів консервування харчових продуктів, а також їх комбінацій; розробка параметрів режимів пастеризації для цих методів; продуктами для досліджень були томатні соуси і кетчупи, які фасувалися в дрібну споживчу полімерну тару типу «Дой-Пак».
- ДокументРозробка технологічних параметрів для нових видів полімерної тари(2021) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Доценко, Н. В.; Памбук, С. А.
- ДокументРозробка технології виробництва плодоовочевих напоїв збагачених колагеном(2021) Павленко, С. І.; Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.Мета даної роботи - розроблення технології, рецептур соковмісних плодоовочевих напоїв з використанням різних видів тваринного і рослинного колагену - свинячого, яловичого, рибного, томатного, забезпечення мінімізації впливу колагену на органолептичні і фізико-хімічні характеристики розроблених рецептурних композицій готової продукції при дотриманні його корисних біологічних активних властивостей та збереження їх у готовому продукті.
- ДокументТара для соковмісних продуктів. Товарознавча оцінка та безпека використання(2020) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
- ДокументТехнологія консервної галузі. Теоретичні основи харчових технологій(Освіта України, 2018) Безусов, А. Т.; Палвашова, Г. І.; Мирошніченко, О. М.; Нікітчіна, Т. І.; Ільєва, О. С.; Афанасьєва, Т. М.Придбання стійких навичок у рішенні практичних завдань досягається в процесі активної самостійної роботи над навчальним матеріалом при підготовці до практичних і лабораторних занять, а також при виконанні модульних завдань і курсових робіт з курсу: «Теоретичні основи харчових технологій». Посібник до практичних занять призначено для студентів з галузі знань 15 «Виробництво та технології» спеціальності 181 «Харчові технології» всіх форм навчання, які навчаються за освітньою програмою «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів».
- ДокументТехнологія одержання асоціацій клубенькових бактерій з рослинними клітинами(2021) Безусов, А. Т.; Мирошніченко, О. М.; Нікітчіна, Т. І.; Доценко, Н. В.
- ДокументТоварознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення(ОЛДІ-ПЛЮС, 2021) Верхівкер, Я. Г.; Гарбажий, К. С.; Луцькова, В. А.; Манолі, Т. А.; Мартиросян, І. А.; Мирошніченко, О. М.; Недобійчук, Т. В.; Памбук, С. А.; Смокова, Т. М.; Шенгелая, М. В.; Супрунець, Н. В.Лабораторний практикум призначений для студентів СВО «Бакалавр» та «Магістр» за спеціальністю 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ» за освітньою програмою: «КОМЕРЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ТОВАРОЗНАВСТВО І ЕКСПЕРТИЗА». У лабораторному практикумі, який розроблено викладачами кафедри Товарознавства та митної справи Одеської національної академії харчових технологій, наведені завдання, методичні рекомендації для лабораторних, практичних і самостійних робіт, а також питання для самоконтроля знань по товарознавству господарських товарів, дорогоцінних металів, культурних цінностей, алкогольних напоїв, молочних продуктів, рибних та м’ясних продуктів, зернових культур, кондитерських товарів, цукру, замінників цукру, меду, овочів і плодів та товарознавча характеристика їх пакування. Крім того у лабораторному практикумі також наведені практичні роботи по митному оформленню споживчих товарів та вирішенню практичних ситуацій, які виникають при оформленні товарів, що переміщуються через митний кордон України. Лабораторний практикум також буде корисним практичним працівникам, які займаються питаннями товарознавства та здійсненням митних формальностей при перетині споживчими товарами кордону України.
- ДокументТоварознавство споживчих товарів. Пакування. Митне оформлення. Частина 1(ОЛДІ-ПЛЮС, 2022) Верхівкер, Я. Г.; Гарбажий, К. С.; Луцькова, В. А.; Когут, І. М.; Манолі, Т. А.; Мартиросян, І. А.; Мирошніченко, О. М.; Недобійчук, Т. В.; Памбук, С. А.; Смокова, Т. М.Навчальний посібник для студентів СВО "Бакалавр" та "Магістр" за спеціальністю 076 "Підприємництво,, торгівля та біржова діяльність" за освітньою програмою "Товарознавство та експертиза в митній справі"