Перегляд за Автор "Мирошніченко, О. М."
Зараз показуємо 1 - 20 з 30
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВдосконалення методології при вивчені дисципліни «Холодильна технологія»(2021) Доценко, Н. В.; Мирошніченко, О. М.; Афанасьєва, Т. А.
- ДокументВиди скляної консервної тари і засоби її закупорювання(2016) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.Зараз скляна консервна тара переживає своє друге народження — вона є тарою преміум-класу, в цей вид упаковки фасуються елітні продукти, продукти дитячого та лікувально-профілактичного харчування.
- ДокументВикористання сучасних видів полимерної тари для харчових продуктів тривалого зберігання(2022) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
- ДокументВикористання інтерактивних форм навчання при підготовки студентів з дисциплін «Технологія галузі», «Загальна технологія та технологія галузі», «Технологія виробництва товарів», «Технологія переробки вторинної сировини»(2020) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Нікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.
- ДокументЕфективність різних способів теплової стерилізації у виробництві консервів(2017) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.З метою запобігання псування харчових продуктів та створення умов для їх тривалого зберігання існують різні способи консервування. Найбільш широко застосовується теплова обробка – стерилізація, пастеризація, асептичне консервування та інші.
- ДокументЗастосування тематики науково-дослідних робіт в курсових та дипломних проектах студентів(2022) Мирошніченко, О. М.; Манолі, Т. А.
- ДокументКонтроль знань студентів при проведенні практичних робіт при дистанційному навчанні(2022) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Шенгелая, М. В.
- ДокументМетодологія розробки сучасної нормативно-технологічної документації для виробництва харчової продукції з урахуванням вимог міжнародних стандартів(2017) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Альтман, Е. І.Розглянуто проблему, пов'язану з існуванням великої кількості діючої нормативної документації з виробництва консервованих харчових продуктів з плодоовочевої сировини, яка в значній мірі не корегується між собою. Задачі дослідження - вивчити діючу вітчизняну нормативно-технологічну документацію на виробництво консервів та дослідити її відмінності від світового законодавства; розробити і науково обґрунтувати комплексну методологію, методики та процедури, що забезпечують безперервне поліпшення якості та безпечності консервованої продукції.
- ДокументМетодологія розробки сучасної нормативної технологічної документації для виробництва харчової продукції(2017) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.На підставі наведеної різниці між вітчизняним та європейським підходом до створення нормативної та технічної документації стосовно виробництва продуктів харчування була зроблена спроба об`єднати всі переваги обох підходів та усунути, по можливості, найбільш вражаючи недоліки.
- ДокументОсобливості викладання лекційного матеріалу при заочній формі навчання зі спеціальності "Харчові технології", "Біотехнології та біоінженерія"(2021) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
- ДокументОсобливості використання колагену у сокових продуктах(2018) Павленко, С. І.; Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.Колаген це фібрилярний білок, що становить основу сполучної тканини організму (сухожилля, кістка, хрящ, дерма і т. п.) і забезпечує її міцність і еластичність. Колаген - основний компонент сполучної тканини і найпоширеніший білок у ссавців.
- ДокументОсобливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація» для бакалаврів(2019) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.Розглянуто особливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація».
- ДокументОсобливості методології викладання розділу «Тара» дисципліни «Фізико-хімічні основи технології консервованих продуктів»(2019) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.До основних умов успішних продажів харчової продукції належать не лише висока якість товару і доступна вартість, а й надійна, безпечна й естетично приваблива упаковка. Розглянуто показники, яким повинна відповідати безпека упаковки.
- ДокументОхорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)(2020) Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.; Мирошніченко, О. М.; Сахарова, З. М.; Неменуща, С. М.; Булюк, В. І.Навчальний посібник «Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)» призначено для ознайомлення майбутніх спеціалістів з основними міжнародними і вітчизняними законодавчими та нормативно-правовими актами в галузі охорони праці, які є чинними на підприємствах, в установах та організаціях України на сьогоднішній день та допомогти сформувати уміння у вирішенні питань охорони праці на робочих місцях. Навчальний посібник розроблено згідно з робочою навчальною програмою дисципліни «Охорона праці та цивільний захист в галузі» для студентів спеціальності181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання.
- ДокументОхорона праці у закладах вищої освіти. Що повинні знати і здійснювати викладачі(2021) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
- ДокументПосилення самостійної роботи в курсі «Технологія консервної галузі»(2020) Верхівкер, Я. Г.; Нікітчіна, Т. І.; Мирошніченко, О. М.
- ДокументПричини вакуумної деформації полімерної споживчої тари(2018) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.При порушені параметрів технології виробництва продукції можлива вакуумна деформація полімерної споживчої тари.
- ДокументПродовольча безпека – важлива складова морської безпеки(2021) Пилипенко, Л. М.; Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Доценко, Н. В.Метою даної роботи є визначення взаємозв’язку морської безпеки з продовольчим забезпеченням та безпекою харчової продукції, розроблення методологічних основ встановлення автентичності або фальсифікації продукції, інтегрального визначення безпечності харчової сировини і продуктів її переробки, впливу режимів зберігання, виду пакування продукції на її якість, розроблення і впровадження сучасних прискорених методів оцінки продовольчої безпеки в галузях АПК.
- ДокументПідготовка води в технологіях виробництва напоїв(2020) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
- ДокументПідготовка консервної тари в харчових технологіях(2019) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.У харчових технологіях використовують три основні види консервної тари: скляну, металеву, полімерну.