Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мирошніченко, О. М."

Зараз показуємо 1 - 20 з 32
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вдосконалення методології при вивчені дисципліни «Холодильна технологія»
    (2021) Доценко, Н. В.; Мирошніченко, О. М.; Афанасьєва, Т. А.
  • Документ
    Види скляної консервної тари і засоби її закупорювання
    (2016) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
    Зараз скляна консервна тара переживає своє друге народження — вона є тарою преміум-класу, в цей вид упаковки фасуються елітні продукти, продукти дитячого та лікувально-профілактичного харчування.
  • Документ
    Використання безпечної сучасної C-PET тари для харчових продуктів
    (2023) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
    Розглянуто використання полімерної C-PET тари для пакування, зберігання та транспортування харчових продуктів
  • Документ
    Використання сучасних видів полимерної тари для харчових продуктів тривалого зберігання
    (2022) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
  • Документ
    Використання інтерактивних форм навчання при підготовки студентів з дисциплін «Технологія галузі», «Загальна технологія та технологія галузі», «Технологія виробництва товарів», «Технологія переробки вторинної сировини»
    (2020) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Нікітчіна, Т. І.; Манолі, Т. А.
  • Документ
    Ефективність різних способів теплової стерилізації у виробництві консервів
    (2017) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
    З метою запобігання псування харчових продуктів та створення умов для їх тривалого зберігання існують різні способи консервування. Найбільш широко застосовується теплова обробка – стерилізація, пастеризація, асептичне консервування та інші.
  • Документ
    Застосування тематики науково-дослідних робіт в курсових та дипломних проектах студентів
    (2022) Мирошніченко, О. М.; Манолі, Т. А.
  • Документ
    Контроль знань студентів при проведенні практичних робіт при дистанційному навчанні
    (2022) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Шенгелая, М. В.
  • Документ
    Методологія розробки сучасної нормативно-технологічної документації для виробництва харчової продукції з урахуванням вимог міжнародних стандартів
    (2017) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Альтман, Е. І.
    Розглянуто проблему, пов'язану з існуванням великої кількості діючої нормативної документації з виробництва консервованих харчових продуктів з плодоовочевої сировини, яка в значній мірі не корегується між собою. Задачі дослідження - вивчити діючу вітчизняну нормативно-технологічну документацію на виробництво консервів та дослідити її відмінності від світового законодавства; розробити і науково обґрунтувати комплексну методологію, методики та процедури, що забезпечують безперервне поліпшення якості та безпечності консервованої продукції.
  • Документ
    Методологія розробки сучасної нормативної технологічної документації для виробництва харчової продукції
    (2017) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
    На підставі наведеної різниці між вітчизняним та європейським підходом до створення нормативної та технічної документації стосовно виробництва продуктів харчування була зроблена спроба об`єднати всі переваги обох підходів та усунути, по можливості, найбільш вражаючи недоліки.
  • Документ
    Особливості викладання лекційного матеріалу при заочній формі навчання зі спеціальності "Харчові технології", "Біотехнології та біоінженерія"
    (2021) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
  • Документ
    Особливості використання колагену у сокових продуктах
    (2018) Павленко, С. І.; Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
    Колаген це фібрилярний білок, що становить основу сполучної тканини організму (сухожилля, кістка, хрящ, дерма і т. п.) і забезпечує її міцність і еластичність. Колаген - основний компонент сполучної тканини і найпоширеніший білок у ссавців.
  • Документ
    Особливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація» для бакалаврів
    (2019) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
    Розглянуто особливості методології викладання дисципліни «Стандартизація, метрологія та сертифікація».
  • Документ
    Особливості методології викладання розділу «Тара» дисципліни «Фізико-хімічні основи технології консервованих продуктів»
    (2019) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
    До основних умов успішних продажів харчової продукції належать не лише висока якість товару і доступна вартість, а й надійна, безпечна й естетично приваблива упаковка. Розглянуто показники, яким повинна відповідати безпека упаковки.
  • Документ
    Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)
    (2020) Фесенко, О. О.; Лисюк, В. М.; Мирошніченко, О. М.; Сахарова, З. М.; Неменуща, С. М.; Булюк, В. І.
    Навчальний посібник «Охорона праці та цивільний захист в галузі (Модуль 1 – Охорона праці в галузі)» призначено для ознайомлення майбутніх спеціалістів з основними міжнародними і вітчизняними законодавчими та нормативно-правовими актами в галузі охорони праці, які є чинними на підприємствах, в установах та організаціях України на сьогоднішній день та допомогти сформувати уміння у вирішенні питань охорони праці на робочих місцях. Навчальний посібник розроблено згідно з робочою навчальною програмою дисципліни «Охорона праці та цивільний захист в галузі» для студентів спеціальності181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання.
  • Документ
    Охорона праці у закладах вищої освіти. Що повинні знати і здійснювати викладачі
    (2021) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
  • Документ
    Посилення самостійної роботи в курсі «Технологія консервної галузі»
    (2020) Верхівкер, Я. Г.; Нікітчіна, Т. І.; Мирошніченко, О. М.
  • Документ
    Причини вакуумної деформації полімерної споживчої тари
    (2018) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
    При порушені параметрів технології виробництва продукції можлива вакуумна деформація полімерної споживчої тари.
  • Документ
    Продовольча безпека – важлива складова морської безпеки
    (2021) Пилипенко, Л. М.; Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.; Доценко, Н. В.
    Метою даної роботи є визначення взаємозв’язку морської безпеки з продовольчим забезпеченням та безпекою харчової продукції, розроблення методологічних основ встановлення автентичності або фальсифікації продукції, інтегрального визначення безпечності харчової сировини і продуктів її переробки, впливу режимів зберігання, виду пакування продукції на її якість, розроблення і впровадження сучасних прискорених методів оцінки продовольчої безпеки в галузях АПК.
  • Документ
    Підготовка води в технологіях виробництва напоїв
    (2020) Верхівкер, Я. Г.; Мирошніченко, О. М.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок