Перегляд за Автор "Мирошніченко, О.М."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання сучасного економічного стану підприємств харчової промисловості у виконанні курсових та дипломних проектів бакалаврів, фахівців та магістрів(2015) Верхівкер, Я.Г.; Мирошніченко, О.М.В даній роботі розглядається використання сучасного економічного стану підприємств харчової промисловості у виконанні курсових та дипломних проектів бакалаврів, фахівців та магістрів.
- ДокументВикористання тематики науково-дослідних робіт кафедри біотехнології, консервованих продуктів і напоїв в курсових та дипломних проектах студентів(2016) Верхівкер, Я.Г.; Мирошніченко, О.М.Наукова дослідна робота кафедри пов'язана з замовленнями, які надходять від підприємств, з вирішенням насущних проблем виробництв харчової промисловості, з розробкою маловідходних та енергозберігаючих технологій переробки харчової сировини і обладнання.
- ДокументПроцес адаптації студентів, як основний чинник успішності(2016) Палвашова, Г.І.; Мирошніченко, О.М.; Нікітчіна, Т.І.; Доценко, Н.В.Навчання у вищому закладі освіти для сучасної молодої людини один з найважливіших періодів її життєдіяльності, особистісного зростання та становлення як фахівця з вищою освітою. Пошук шляхів успішної адаптації до змінених соціальних умов та нової діяльності є нагальною проблемою для кожного, хто переступив поріг ВНЗ.
- ДокументРоль викладача у організації самостійної роботи студента(2016) Палвашова, Г.І.; Доценко, Н.В.; Мирошніченко, О.М.; Ільєва, О.С.Навчальний процес у вищій школі, має бути спрямований на підготовку освіченого фахівця, який уміє ініціативно, творчо мислити, самостійно поповнювати свої знання та застосовувати їх у діяльності. Успіх підготовки фахівців залежить від багатьох факторів, одним з яких є самостійна робота студентів. В процесі навчання у ВНЗ, значна частина навчального матеріалу вноситься на самостійне опрацювання студентами. Тому основним завданням викладача у вищій школі стає організація активної самостійної роботи студентів.
- ДокументСучасні види споживчої тари для консервованих харчових продуктів, їх основні переваги та недоліки(2015) Верхівкер, Я.Г.; Мирошніченко, О.М.Полімерна тара є одним із сучасних видів тари при консервуванні харчових продуктів. Для її виготовлення використовуються економічні матеріали, що володіють естетичними властивостями, інертністю, простотою у виготовленні, дешевизною, міцністю, легкістю, таку тару можна виробляти будь-якої форми і кольору.