Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мирошніченко, О.М."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання сучасного економічного стану підприємств харчової промисловості у виконанні курсових та дипломних проектів бакалаврів, фахівців та магістрів
    (2015) Верхівкер, Я.Г.; Мирошніченко, О.М.
    В даній роботі розглядається використання сучасного економічного стану підприємств харчової промисловості у виконанні курсових та дипломних проектів бакалаврів, фахівців та магістрів.
  • Документ
    Використання тематики науково-дослідних робіт кафедри біотехнології, консервованих продуктів і напоїв в курсових та дипломних проектах студентів
    (2016) Верхівкер, Я.Г.; Мирошніченко, О.М.
    Наукова дослідна робота кафедри пов'язана з замовленнями, які надходять від підприємств, з вирішенням насущних проблем виробництв харчової промисловості, з розробкою маловідходних та енергозберігаючих технологій переробки харчової сировини і обладнання.
  • Документ
    Процес адаптації студентів, як основний чинник успішності
    (2016) Палвашова, Г.І.; Мирошніченко, О.М.; Нікітчіна, Т.І.; Доценко, Н.В.
    Навчання у вищому закладі освіти для сучасної молодої людини один з найважливіших періодів її життєдіяльності, особистісного зростання та становлення як фахівця з вищою освітою. Пошук шляхів успішної адаптації до змінених соціальних умов та нової діяльності є нагальною проблемою для кожного, хто переступив поріг ВНЗ.
  • Документ
    Роль викладача у організації самостійної роботи студента
    (2016) Палвашова, Г.І.; Доценко, Н.В.; Мирошніченко, О.М.; Ільєва, О.С.
    Навчальний процес у вищій школі, має бути спрямований на підготовку освіченого фахівця, який уміє ініціативно, творчо мислити, самостійно поповнювати свої знання та застосовувати їх у діяльності. Успіх підготовки фахівців залежить від багатьох факторів, одним з яких є самостійна робота студентів. В процесі навчання у ВНЗ, значна частина навчального матеріалу вноситься на самостійне опрацювання студентами. Тому основним завданням викладача у вищій школі стає організація активної самостійної роботи студентів.
  • Документ
    Сучасні види споживчої тари для консервованих харчових продуктів, їх основні переваги та недоліки
    (2015) Верхівкер, Я.Г.; Мирошніченко, О.М.
    Полімерна тара є одним із сучасних видів тари при консервуванні харчових продуктів. Для її виготовлення використовуються економічні матеріали, що володіють естетичними властивостями, інертністю, простотою у виготовленні, дешевизною, міцністю, легкістю, таку тару можна виробляти будь-якої форми і кольору.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок