Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мирончук, Ю. А."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Врахування граничних умов при розрахунках запізнення температурної хвилі в огородженні
    (2017) Мирончук, Ю. А.
    Раціональний вибір теплової інерції огороджень є одним із вирішальних факторів для зниження енергозатрат на підтримання параметрів мікроклімату всередині приміщень. При проектуванні огороджень холодильних камер важливо назначити таку їх теплову інерцію, щоб добовий мінімум температурної хвилі на внутрішній поверхні співпадав у часі з добовим максимумом температури атмосферного повітря.
  • Документ
    Заморожування мілкоподрібненої рослинної сировини у псевдозрідженому шарі
    (ОІНТЕ, 1993) Мирончук, Ю. А.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.04.03 - Машини і апарати холодильної та кріогенної техніки і систем кондиціювання. В дисертаційній роботі досліджено вплив структури системи на її ефективну теплопровідність при різних граничних умовах і на базі цього створена модель теплопровідності харчових продуктів, враховуючи особливості структури їх клітинної та внутрішньоклітинної будови. Отримані числові рішення одно-, дво- і тримірних нелінійних задач заморожування харчових продуктів у вигляді тіл канонічної форми. Досліджені взаємоспіввідношення між отриманими рішеннями в залежності від геометричної форми продуктів і режимів їх заморожування.
  • Документ
    Затухання температурної хвилі в контейнерах з підвищеною тепловою інерцією стінок
    (2019) Мирончук, Ю. А.; Томчик, О. М.; Хмельнюк, М. Г.
    Основною умовою збереження якості плодоовочевої продукції під час її холодильного зберігання і транспортування є термостабілізація продукту при правильному виборі температурного режиму і забезпечення мінімальних відхилень температури від нього.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок