Перегляд за Автор "Миргородська, Л. С."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ135736 Композиція інгредієнтів для виробництва помадних цукерок з пребіотиком(2019) Миргородська, Л. С.; Коркач, Г. В.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для виробництва помадних цукерок, в якій шляхом заміни частини цукрової пудри лактулозою, заміни антикристалізатора та введення нових компонентів забезпечити зниження енергетичної цінності готового продукту та покращення його функціональних властивостей.
- ДокументВміст білка та пошкодженого крохмалю в борошні українських виробників 2022 року врожаю(2023) Жигунов, Д. О.; Миргородська, Л. С.; Шпаковська, С. О.; Джафарова, Р. Р.Розглянуто питання впливу білка та пошкодженого крохмалю на якість борошна.