Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Меліх, О. О."

Зараз показуємо 1 - 20 з 20
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Адаптація харчових підприємств України до нестабільних умов господарювання
    (2013) Басюркіна, Н. Й.; Дудка, Т. В.; Меліх, О. О.
    Монографія містить результати досліджень, присвячених сучасному стану, адаптивним властивостям, економічним проблемам харчових підприємств. Надано пропозиції щодо покращення управління підприємствами з виробництва харчових продуктів і напоїв в Україні. Запропоновано методологічний інструментарій адаптації підприємств та побудови адаптивних стратегій управління їх розвитком. Обґрунтовано методичні підходи до розробки стратегій харчових підприємств з урахуванням впливу різних факторів нестабільного середовища, в тому числі економічних, політичних, природно-кліматичних тощо. Розраховано на фахівців з адаптивного управління, науковців, керівників всіх рівнів агропромислового комплексу.
  • Документ
    Адаптивна стратегія територіально-виробничої оптимізації та економічного розвитку харчової промисловості регіону: теорія, методологія, практика
    (ОНАХТ, 2015) Меліх, О. О.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.05 - розвиток продуктивних сил та регіональна економіка. Дисертацію присвячено розробці теоретико-методологічних засад та практичних рекомендацій з формування адаптивної стратегії та механізмів територіально-виробничої оптимізації та економічного розвитку харчової промисловості регіону. Обґрунтовано механізм управління процесом створення й удосконалювання регіональних корпоративних структур харчової промисловості. Запропоновано концептуальний механізм розвитку промислово-виробничого потенціалу харчової промисловості регіону в умовах дефіциту ресурсів, що представлений у вигляді логіко-структурної моделі, яка відбиває процесні уявлення адаптації та розвилку промислово-виробничого потенціалу у вигляді сукупності етапів. Розроблено механізм згладжування нерівномірності розвитку харчової промисловості в регіоні, що дозволяє коректувати регіональну політику розвитку харчової промисловості.
  • Документ
    АРР-навчальний засіб одержання знань для студентів напряму підготовки 242 «Туризм»
    (2018) Меліх, О. О.; Добрянська, Н. А.; Калмикова, І. С.
    В цій статті розглядається ефективність співпраці із спеціалістами Факультету комп`ютерної інженерії, програмування та кіберзахисту ОНАХТ з питань створення навчальних туристичних app надалі.
  • Документ
    Дитячий гастротуризм
    (2020) Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.
    Хоча усі туристи мають отримати від подорожі задоволення, в першу чергу, вони хочуть покуштувати щось нове і отримати задоволення від гастрономічних продуктів той чи іншій місцевості, гастротуризм є різновидом туризму, пов'язаний з ознайомленням та дегустацією національних кулінарних традицій.
  • Документ
    Концепція міжнародної школи вина
    (2017) Осипова, Л. А.; Калмикова, І. С.; Меліх, О. О.
    Метою проекту є створення навчального та комунікаційного майданчика, який би об’єднував вчених, виробників, дистриб’юторів, сомельє, а також всіх бажаючих старше 18 років розширити свої знання про вина та алкогольні напої.
  • Документ
    Методи проведення спеціальних економічних розрахунків
    (Друк, 2010) Осіпов, П. В.; Басюркіна, Н. Й.; Войтенко, О. К.; Волкова, О. Д.; Дудка, Т. В.; Кулаковська, Т. А.; Малахова, С. В.; Меліх, О. О.; Самофатова, В. А.
    У навчальному посібнику наведено теоретичні основи побудови статистично достовірних систем показників, що дозволяють проводити глибокий тематичний аналіз різних економічних параметрів діяльності промислового підприємства в умовах трансформаційної економіки. Посібник призначено для використання в навчальному процесі при вивченні окремих тем економічних дисциплін, проведення наукових досліджень і використання в практичній діяльності промислових підприємств.
  • Документ
    Моделі і методи організації літньої туристичної школи
    (2017) Меліх, О. О.
    В ОНАХТ є інтелектуальні та креативні ресурси для організації літньої туристичної школи (ЛТШ). Викладачі, здобувачі наукового ступеня «Магістр» кафедри туристичного бізнесу та рекреації мають започаткувати впровадження такого продукту (для старших школярів та студентів молодших курсів).
  • Документ
    Організація та планування подорожі в Європу: компетенції фахівців
    (2018) Меліх, О. О.; Вашеця, Я. М.
    В роботі наведені ті формальності "в'їзду - виїзду", які виникають при подорожі до Європи громадянами України.
  • Документ
    Особливості просування на туристичному ринку міських енотуристичних продуктів
    (2020) Меліх, О. О.; Берневич, О. С.; Меліх, Т. Г.
    Зазвичай об'єктами енотуризму є: країни, кухня яких найбільш популярна на світовій арені; регіони, відомі продуктами, що виробляються в цій місцевості; ресторанні локації (головний критерій виділення таких локацій — наявність закладів, які представляють різноманітні види вин, а увага приділяється локальній кухні). Автори роботи пропонують енотури просувати в м. Одеса. В цій роботі енотур представлено з відвідуванням визначних пам'яток м. Одеси.
  • Документ
    Оцінка стану конкурентоспроможності туристичних дестинацій Одеської області
    (2020) Меліх, О. О.; Саркісян, Г. О.; Шепелева, О. В.; Молодан, М. М.
  • Документ
    Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області
    (ХАМЕЛЕОН К, 2018) Кожевнікова, В. О.; Лебеденко, Т. Є.; Меліх, О. О.; Меліх, Т. Г.; Новічкова, Т. П.; Саркісян, Г. О.; Трішин, Ф. А.
    Монографія містить результати досліджень, присвячені автентичності продуктів та напоїв в Одеській області (хліб, сир, вино, бринза, пиво) та історичним особливостям появи (кава, чай), вживанню та змінам у раціоні харчування мешканців, згідно яких автори пропонують прокласти туристичні маршрути та підвищити ефективність туристичного та дегустаційного бізнесу. Розраховано на фахівців з управління в туризмі, вчених-туризмологів, викладачів, аспірантів, магістрів, практиків туристичного та дегустаційного бізнесу.
  • Документ
    Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області
    (2018) Меліх, О. О.; Саркісян, Г. О.; Калмикова, І. С.
    Співробітниками ОНАХТ створена монографія "Привабливість туристичного та дегустаційного бізнесу Одеської області", яка охоплює багатодисциплінарну тематику: історичний екскурс, класифікацію і характеристику автентичних продуктів Одеської області, особливості технології та процес дегустації, опис туристичних ресурсів.
  • Документ
    Проблеми інноваційно-інвестеційного розвитку туристичних дестинацій
    (2021) Меліх, О. О.; Шепелева, О. В.; Іванченков, В. С.; Меліх, Т. Г.
  • Документ
    Підвищення маркетингового потенціалу туристичної активності в Україні післявоєнного періоду через технології гібридної реальності
    (2022) Меліх, О. О.
  • Документ
    Стан та перспективи розвитку туристичного бізнесу Одеської області
    (2018) Добрянська, Н. А.; Меліх, О. О.; Козловський, Р. С.
    Аналіз досліджень і публікацій останніх років показує, що туристичне господарство Одеської області в його сучасному стані не є задовільним для розвитку в цьому регіоні потужної туристичної індустрії.
  • Документ
    Стратегія територіально-виробничої оптимізації харчової промисловості регіону: проблеми теорії і практики
    (2015) Меліх, О. О.
    Монографія містить результати досліджень сучасного стану, адаптивних властивостей, економічних проблем управління підприємствами харчової промисловості. Надано пропозиції щодо покращення управління підприємствами з виробництва харчових продуктів і напоїв з урахуванням їх територіального розміщення, зв’язку з сільськогосподарськими постачальниками продовольства, експортними можливостями реалізації готової продукції, історичними особливостями розвитку по регіонах. Класифіковано і запропоновано до використання інструментарій управління харчовими підприємствами, розкрито алгоритм побудови адаптивних стратегій економічного розвитку, виявлено і проаналізовано сучасний стан адаптації і адаптивності харчових підприємств в Україні. Обґрунтовано різні методичні підходи до розробки стратегій харчових підприємств в кризових і в стабільних умовах господарювання. Розраховано на фахівців з регіонального управління, аналітиків у харчовому бізнесі, керівників всіх рівнів агропромислового комплексу, науковців, які досліджують проблеми формування, використання і адаптації економічних стратегій.
  • Документ
    «Тревел-журналістика» як вибіркова освітня компонента здобувачів вищої освіти
    (2021) Меліх, О. О.; Удовиця, О. Ф.
  • Документ
    Туристичний розвиток в умовах тимчасових та тривалих міждержавних конфліктів (на прикладі Вірменії та Кіпру)
    (2021) Меліх, О. О.; Удовиця, О. Ф.; Шекера, С. С.
  • Документ
    Фактори конкурентоспроможності вітчизняної туристичної індустрії
    (2016) Меліх, О. О.
    Проведено аналіз конкурентоспроможності туристичної індустрії в Україні.
  • Документ
    Європейські програми у забезпечення якості вищої освіти
    (2018) Калмикова, І. С.; Меліх, О. О.; Саркісян, Г. О.
    Важливе місце у забезпеченні якості вищої освіти має побудова систем менеджменту якості у вищому учбовому закладі. Найпоширенішими моделями систем менеджменту якості є моделі, засновані на принципах: загального управління якістю; міжнародних стандартів серії ISO.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок