Перегляд за Автор "Маценко, _ Сергій"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументТехнологічна експертиза виробництва ряжанки з масовою часткою жиру 4 % в умовах ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД», м.Одеса(ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) Маценко, _ СергійДипломний проект представлений пояснювальною запискою та графічною частиною. Графічна частина виконана на 4 листах формату А1 і складається з схеми виробництва продуктів із зазначенням точок технохімічного та мікробіологічного контролю, блок-схеми виробництва, вимог до готового продукту, плану НАССР. В дипломному проекті передбачене виробництво ряжанки з масовою часткою жиру 4 % резервуарним способом. В пояснювальній записці дипломного проекту розглянуті історія та структура підприємства ТОВ «Гормолзавод №1», опис сировинної зони; асортимент даного підприємства, схеми та опис технологічного процесу та технологічно-транспортного обладнання, продуктовий розрахунок; описана технологічна експертиза виробництва та стандартизація; розроблено план- НАССР для виробництва ряжанки в умовах ТОВ «Гормолзавод №1», описана охорона праці та навколишнього середовища для даного підприємства. В результаті виконання дипломного проекту розроблена система НАССР для виробництва ряжанки в умовах ТОВ «Гормолзавод №1».