Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Маценко, _ Сергій"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Технологічна експертиза виробництва ряжанки з масовою часткою жиру 4 % в умовах ТОВ «ГОРМОЛЗАВОД», м.Одеса
    (ОНАХТ, кафедра харчової хімії та експертизи, 2021) Маценко, _ Сергій
    Дипломний проект представлений пояснювальною запискою та графічною частиною. Графічна частина виконана на 4 листах формату А1 і складається з схеми виробництва продуктів із зазначенням точок технохімічного та мікробіологічного контролю, блок-схеми виробництва, вимог до готового продукту, плану НАССР. В дипломному проекті передбачене виробництво ряжанки з масовою часткою жиру 4 % резервуарним способом. В пояснювальній записці дипломного проекту розглянуті історія та структура підприємства ТОВ «Гормолзавод №1», опис сировинної зони; асортимент даного підприємства, схеми та опис технологічного процесу та технологічно-транспортного обладнання, продуктовий розрахунок; описана технологічна експертиза виробництва та стандартизація; розроблено план- НАССР для виробництва ряжанки в умовах ТОВ «Гормолзавод №1», описана охорона праці та навколишнього середовища для даного підприємства. В результаті виконання дипломного проекту розроблена система НАССР для виробництва ряжанки в умовах ТОВ «Гормолзавод №1».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок