Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Матківська, В. В."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    120092 Композиція інгредієнтів для приготування фруктово-овочевої запіканки
    (2017) Палвашова, Г. І.; Матківська, В. В.
    Композиція інгредієнтів для приготування фруктово-овочевої запіканки, що містить моркву, манну крупу, яйця, масло вершкове, цукор, сметану, сухарі пшеничні, яка відрізняється тим, що вона додатково містить яблука та шпинат.
  • Документ
    Біополімерні комплекси з антиоксидантною активністю
    (2016) Гураль, Л. С.; Матківська, В. В.
    Досліджено умови комплексоутворення арабіногалактану та гуміарабіку з бетаніном червоного столового буряка і антоціанами червоних сортів винограду та характеристика отриманих фізіологічно-функціональних інгредієнтів.
  • Документ
    Отримання білок-вуглеводних комплексів
    (2016) Матківська, В. В.; Кармазін, А. І.; Гончарук, Н. В.; Сидорчук, Е. Г.
    З метою пiдвищення розчинностi та стабiльностi нутрiєнтiв у процесi виробницт­ва i впродовж термiну придатностi продукту до харчових систем вводять рiзноманiтнi поверхнево-активнi речовини. До таких належить гумiарабiк (аравiйська камедь), який за хiмiчною природою є протеоглiканом. Цей бiополiмер застосовують як емульгатор в молочних продуктах, стабiлiзатор ефiрних олiй та забарвлення антоцiанiв. У зв'язку з високою вартiстю гумiарабiку актуальним є пошук доступних бiлково-вуглеводних комплексiв для iммобiлiзацiї нутрiєнтiв.
  • Документ
    Протеоглікан як матриця для іммобілізації антиоксидантів фенольної природи
    (2015) Матківська, В. В.
    Завдяки iммобiлiзацiї в гумiарабiку антоцiанiв винограду вдається пiдвищи­ти їхню стабiльнiсть до зовнiшнiх впливiв, зберегти природний колiр i антиоксидантну активнiсть. Такий препарат антоцiани-гумiарабiк може бути використаний як дiєтична добавка з антиоксидантною дiєю та стiйкий натуральний колорант у харчових систе­мах.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок