Перегляд за Автор "Мартинюк, О. М."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження дистанційних програм у заочну форму навчання(2017) Мартинюк, О. М.Можливість спілкування за допомогою інтернету розширює можливості заочної освіти в рамках університету. Особливістю навчання за допомогою інтернет є надання можливості студенту вчитися тоді, коли він має на це час.
- ДокументЗовнішньоекономічна діяльність України в системі глобальних конкурентних відносин: агропродовольчий вимір(Астропринт, 2019) Павлов, О. І.; Самофатова, В. А.; Кулаковська, Т. А.; Андрєєва, Н. М.; Дерменжі, Д. Ф.; Дідух, С. М.; Карп, А. О.; Крупіна, С. В.; Лобоцька, Л. Л.; Магденко, С. О.; Мартинюк, О. М.; Мініна, В. О.; Ощепков, О. П.; Павлова, І. О.; Пешков, О. І.; Федорова, Т. С.; Фрум, О. Л.; Яблонська, Н. В.У монографії охарактеризовано агропродовольчий вимір зовнішньоекономічної діяльності як об’єкта наукового дослідження, розкрито місце та роль базового, регіонального, національного рівнів агропродовольчого сектору України, а також ринку екологічно чистих агропродовольчих виробництв у системі глобальних конкурентних відносин. Для наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів, фахівців агропродовольчого сектору, управлінців.
- Документ
- ДокументПереваги та особливості розвитку органічного сегменту ринку продовольчих товарів в Україні та світі(2018) Мартинюк, О. М.Розвиток органічного виробництва є досить актуальним на сьогодні через низку явних екологічних, економічних та соціальних переваг, що притаманні цьому сектору агробізнесу.
- ДокументПроблеми інвестиційного розвитку агропродовольчої сфери України(2017) Мартинюк, О. М.Сьогодні навіть в умовах складної економічної ситуації аграрний сектор України залишається одним з найбільш привабливих видів бізнесу для вкладання коштів та залучення інвестицій.
- ДокументРозробка ультразвукового методу визначення густини тістових мас(ОДАХТ, 1994) Мартинюк, О. М.Диссертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 - процеси, машини та агрегати харчових виробництв. Захищається 6 наукових робіт та одне авторське свідчення, які містять теоретичне обгрунтування можливості використання ультразвуку для контролю щільності тестових мас, а також результати експериментальних досліджень. Здійснено промислове впровадження запропонованого методу та установки для експресного методу процесу бродіння (визрівання), дані про його ефективність у процесі експлуатації.
- ДокументСучасний вимір інвестиційно-інноваційної політики природокористування України(2020) Андрєєва, Н. М.; Мартинюк, О. М.
- ДокументТрансфер екологічно чистих технологій в агропродовольчу сферу України(2017) Мартинюк, О. М.В Україні життєво необхідним є забезпечення впровадження загальної стратегії екологічно чистого виробництва.