Перегляд за Автор "Маркевич Єлизавета"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції сімейного хостелу в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Маркевич ЄлизаветаКваліфікаційна робота бакалавра, метою якої є розробка проекту конкурентоспроможного хостелу в місті Одеса, особливістю якого є спрямованість на надання послуг гостинності сім’ям не високого рівня статку, а також тимчасовим внутрішнім переселенцям, складається з: Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в місті Одеса, актуальність мети кваліфікаційної роботи бакалавра. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується концепція сімейного хостелу з додатковим послугами та організацією сімейного дозвілля під час перебування у засобі розміщення. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи хостелу, а саме розрахунок необхідного обладнання для функціонування додаткових зручностей для сімей, кількості потрібного персоналу, площ приміщень для їх організації, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб. В ньому розглянуті основні положення по організацію роботи в хостелі та організації сімейного відпочинку. Організаційного розділу, де проведено аналіз послуг, що пропонує хостел, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління хостелом, а також представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Аналізу інвестиційної привабливості проекту, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності сімейного хостелу, витрат на впровадження та проектованих показників прибутку від надання послуг гостинності.
- ДокументРозробка інноваційної концепції бізнес-готелю в м. Одеса(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2024) Маркевич ЄлизаветаКваліфікаційна робота магістра, метою якої є розробка інноваційної концепції бізнес-готелю в м. Одеса, складається з наступних розділів. Вступу, в якому розглянуто основні задачі та напрямки розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства в регіоні, актуальність мети даної кваліфікаційної роботи. Обґрунтування концепції, в якому на основі проведеного аналізу існуючих конкурентів, вивченні попиту на даний вид послуг, пропонується створити бізнес-готель «Odesa Hub Hotel» – ідеальне місце, де робота гармонійно поєднується з відпочинком, створюючи умови для вашого комфорту та успішної діяльності. Науково-дослідної частини, присвяченої пошуку aктуaльних технологічних iнновaцiй для створення позитивного іміджу підприємства гостинності серед потенційних споживачів. Технологічного розділу, в якому проведено інженерно-технологічні розрахунки роботи закладу, а саме моделювання інфраструктурної складової проекту, показники експлуатаційної програми готелю, технології обслуговування гостей, а також описання організації і функцій служб готелю. Організаційного розділу, де представлено організаційну структуру управління та розроблено штатний розпис робітників підприємства. Будівельного розділу, де надано опис генерального плану підприємства, за-пропоновано конструктивно-функціональні рішення, призначені для приміщень закладу, представлено опис заходів щодо охорони праці, цивільної оборони та екологічної безпеки підприємства. Економічного розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності закладу, інвестиційних витрат та проектованих показників прибутку майбутнього підприємства.