Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Мардар, М. Р."

Зараз показуємо 1 - 20 з 84
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    11935 Вологий корм для собак
    (2007) Єгоров, Б. В.; Мардар, М. Р.; Бордун, Т. В.
    Вологий корм для собак, що містить м'ясо і м'ясні субпродукти, зернову сировину, сировину, що утримує жир, сіль, овочі, м'ясо-кісткове борошно, бульйон, який відрізняється тим, що як джерело вуглеводів, білка, вітамінів групи В використовують термічно оброблену зернову сировину, як джерело білка - рибне борошно, дріжджі кормові, дріжджі пивні і трав'яне борошно, як джерело вітамінів, мінеральних речовин та незамінних амінокислот - премікс для собак, кісткове борошно, як джерело ненасичених жирних кислот - жирову композицію, як джерело йоду - йодовану сіль при такому співвідношенні компонентів, мас. %: м'ясо 5,0-10,0 м'ясні субпродукти м'які (І, ІІ категорії) та кісткові 15,0-30,0 зернова сировина (термічно оброблена) 24,0-35,0 рибне борошно 2,0-5,5 м'ясо-кісткове борошно 2,0-5,5 дріжджі кормові 0,2-1,0 дріжджі пивні 0,3-1,5 трав'яне борошно 1,5-2,6 премікс для собак 0,2-0,3 кісткове борошно 0,7-1,0 жирова композиція 1,2-6,6 овочі 9,0-29,0 сіль йодована 0,1-0,2 бульйон решта. 2. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить молоко цільне сухе у кількості 3,0мас. %, рибу у кількості 4,0мас. %, риб'ячий жир у кількості 1,0мас. %, водорості у кількості 2,0мас.% і желатин харчовий у кількості 1,5мас. %. 3. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить молоко цільне сухе у кількості 3,0мас. %, риб'ячий жир у кількості 1,0мас. %, цикорій у кількості 1,0мас. %. 4. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить буряковий жом сухий у кількості 5,0мас. %, цикорій у кількості 3,5мас. %, желатин харчовий у кількості 1,5мас. %. 5. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить молоко цільне сухе у кількості 4,0мас.%, яєчний порошок у кількості 1,0мас. %.
  • Документ
    121974 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців
    (2017) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.
    Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить цільне зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно спельти, а як рослинну добавку - подрібнений порошок плодів розторопші.
  • Документ
    131725 Композиція інгредієнтів для каші швидкого приготування
    (2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити склад інгредієнтів для каші миттєвого приготування, в якому шляхом введення додаткових компонентів та заміни підсолоджувача забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності та розширити асортимент продуктів швидкого приготування як для повсякденного попиту, так і для військовослужбовців.
  • Документ
    132727 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування
    (2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити склад інгредієнтів для каші миттєвого приготування, в якому, шляхом введення додаткових компонентів та заміни підсолоджувача та зернового компонента, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності та розширити асортимент продуктів швидкого приготування, як для повсякденного попиту так і для військовослужбовців.
  • Документ
    132729 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування
    (2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.
    В основу корисної моделі поставлена задача розробити композицію інгредієнтів для каші миттєвого приготування, в якій, шляхом введення додаткових компонентів та заміни підсолоджувача, зернового компонента і молочного компонента, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності та розширити асортимент продуктів швидкого приготування, як для повсякденного попиту, так і для військовослужбовців.
  • Документ
    132730 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування
    (2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.
    В основу корисної моделі поставлена задача розробити композицію інгредієнтів каші миттєвого приготування, в якому, шляхом введення додаткових компонентів, а також заміни зернового компонента, забезпечити одержання готового продукту із збалансованим хімічним складом, високою біологічною цінністю та органолептичними показниками.
  • Документ
    132733 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування
    (2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.
    В основу корисної моделі поставлена задача розробити композицію інгредієнтів для каші миттєвого приготування, в якому, шляхом введення додаткових компонентів, а також заміни зернового компонента, забезпечити одержання готового продукту із збалансованим хімічним складом, високою біологічною цінністю та органолептичними показниками.
  • Документ
    134593 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців
    (2019) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.
    В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування зернових хлібців, в якій шляхом використання нового виду зерна пшениці як основної сировини, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності готових виробів, а також розширення асортименту зернових хлібців підвищеної харчової і біологічної цінності для використання їх у щоденному раціоні масового профілактичного харчування населення.
  • Документ
    134594 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців
    (2019) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.
    В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування зернових хлібців, в якій, шляхом використання нового виду зерна пшениці як основної сировини, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності готових виробів, а також розширення асортименту зернових хлібців підвищеної харчової і біологічної цінності для використання їх у щоденному раціоні масового профілактичного харчування населення.
  • Документ
    134849 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців
    (2019) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.
    В основу корисної моделі поставлено задачу створити композицію інгредієнтів для приготування зернових хлібців в якій, шляхом використання нового виду зерна пшениці, як основної сировини, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності готових виробів, а також розширення асортименту зернових хлібців підвищеної харчової і біологічної цінності для використання їх у щоденному раціоні масового профілактичного харчування населення.
  • Документ
    17607 Спосіб виробництва зернових хлібців на основі спучених зерен злакових культур
    (2007) Сердюк, Л. В.; Станкевич, Г. М.; Коцар, С. Ф.; Мардар, М. Р.
    Спосіб виробництва зернових хлібців на основі спучених зерен злакових культур, що включає змішування спучених зерен злакових культур з добавками, який відрізняється тим, що як добав- ки використовують білкові речовини тваринного походження: наприклад, яєчний меланж, термічне оброблене і подрібнене м'ясо яловичини та печінки в кількості 20-30% і овочі в кількості 2-5% від маси суміші.
  • Документ
    25021 Харчова композиція для зернових хлібців
    (2007) Сердюк, Л. В.; Мардар, М. Р.; Боброва, І. С.
    1. Харчова композиція для зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену печінку при такому співвідношенні компонентів, мас. %: зерно пшениці 80-90 термічно оброблена і подрібнена печінка 10-25 сіль кухонна 1-2. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить зерно зернових культур (наприклад, гречка, овес, рис, жито, кукурудза, ячмінь, горох, соя) у кількості 15-30 мас. %. 3. Композиція за пп. 1, 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сушені овочі (наприклад, морква, цибуля, пряно-смакові овочі) у кількості 2-5 мас. %. 4. Композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить прянощі (наприклад, шафран, лаврове листя, перець чорний, перець червоний, перець запашний, хмелі-сунелі, шавлію, коріандр) у кількості 1-2 мас. %. 5. Композиція за пп. 1-4, яка відрізняється тим, що вона додатково містить олію рослинну рафіновану у кількості 4-10 мас. %.
  • Документ
    25022 Харчова композиція для зернових хлібців
    (2007) Сердюк, Л. В.; Мардар, М. Р.; Боброва, І. С.
    1. Харчова композиція для зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить яєчний меланж при такому співвідношенні компонентів, мас. % : зерно пшениці 85-90 яєчний меланж 5-15 сіль кухонна 1-2. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить зерно зернових культур (наприклад, гречка, овес, рис, жито, кукурудза, ячмінь, горох, соя) у кількості 15-30 мас. %. 3. Композиція за пп. 1, 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сушені овочі (наприклад, морква, цибуля, часник, пряно-смакові овочі) у кількості 2-5 мас. %. 4. Композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить прянощі (наприклад, шафран, лаврове листя, перець чорний, перець червоний, перець запашний, хмелі-сунелі, шавлію, коріандр) у кількості 1-2 мас. %. 5. Композиція за пп. 1-4, яка відрізняється тим, що вона додатково містить олію рослинну рафіновану у кількості 5-10 мас. %.
  • Документ
    26128 Харчова композиція для зернових хлібців
    (2007) Сердюк, Л. В.; Мардар, М. Р.; Боброва, І. С.
    1. Харчова композиція для зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблене і подрібнене м'ясо (наприклад яловичина, баранина) при такому співвідношенні компонентів, мас. %: зерно пшениці 80-90 термічно оброблене і подрібнене м'ясо (наприклад яловичина, баранина) 10-20 сіль кухонна 1-2. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить зерно зернових культур (наприклад гречка, овес, рис, жито, кукурудза, ячмінь, горох, соя) у кількості 15-30 мас. %. 3. Харчова композиція за пп. 1, 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сушені овочі (наприклад морква, цибуля, часник, пряно-смакові овочі) у кількості 2-5 мас. %. 4. Харчова композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить прянощі (наприклад шафран, лаврове листя, перець чорний, перець червоний, перець запашний, хмелі-сунелі, шавлія, коріандр) у кількості 1-2 мас. %. 5. Харчова композиція за пп. 1-4, яка відрізняється тим, що вона додатково містить олію рослинну рафіновану у кількості 4-10 мас. %.
  • Документ
    35770 Харчова композиція для сухих сніданків
    (2008) Мардар, М. Р.; Сердюк, Л. В.; Валевська, Л. О.
    1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену яловичу печінку, йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить субпродукти яловичі 1 категорії (наприклад серце, нирки, язик) у кількості 15-20 мас. %. 3. Харчова композиція за пп. 1 або 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сухі овочі (наприклад моркву, цибулю, зелений горошок, корінь петрушки, корінь селери, пряносмакові овочі) у кількості 2-5 мас. %. 4. Харчова композиція за одним з пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить пряності (наприклад лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр) у кількості 1-2 мас. %. 5. Харчова композиція за одним з пп. 1-4, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сухе знежирене молоко в кількості 3-5 мас. %. 6. Харчова композиція за одним з пп. 1-5, яка відрізняється тим, що вона додатково містить фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,5 мас. %.
  • Документ
    35771 Харчова композиція для сухих сніданків
    (2008) Мардар, М. Р.; Сердюк, Л. В.; Валевська, Л. О.
    1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену яловичу печінку, бобові культури, наприклад горох, сою, нут, йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить субпродукти яловичини 1 категорії, наприклад серце, нирки, язик, у кількості 10-30 мас. % та/або сухі овочі, наприклад моркву, цибулю, часник, зелень петрушки, корінь петрушки, корінь селери, пряносмакові овочі у кількості 1-5 мас. %, та/або пряності, наприклад лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр, у кількості 0,5-2 мас. %, та/або фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,4 мас. %, та/або кукурудзяний крохмаль у кількості 2-7 мас. %.
  • Документ
    35774 Харчова композиція для сухих сніданків
    (2008) Мардар, М. Р.; Сердюк, Л. В.; Валевська, Л. О.
    1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену яловичу печінку, сухі овочі, наприклад моркву, цибулю, зелений горошок, зелень петрушки, корінь петрушки, корінь селери, пряносмакові овочі, йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить крупи інших зернових культур, наприклад гречану, вівсяну, рисову, пшеничну, ячмінну, у кількості 10-30 мас. %. та/або пряності, наприклад лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр, у кількості 0,5-2 мас. %, та/або сухе знежирене молоко в кількості 1-5 мас. %, та/або фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,5 мас. %.
  • Документ
    35847 Харчова композиція для сухих сніданків
    (2008) Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
    1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблене і подрібнене м'ясо (наприклад, яловичина, баранина), сухі овочі (наприклад, морква, шпинат, цибуля, зелений горошок, кабачки, зелень петрушки, кропу, селери, корінь петрушки, селери, пряносмакові овочі), йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить крупи інших зернових культур (наприклад, гречану, вівсяну, рисову, пшеничну, ячмінну) у кількості 15-30 мас. %. 3. Харчова композиція за пп. 1, 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить пряності (наприклад, лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр) у кількості 1-2 мас. % . 4. Харчова композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сухі дріжджі пекарські у кількості 3-5 мас. %. 5. Харчова композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сухі молочні продукти (наприклад, сухе знежирене молоко, сколотини сухі, сироватка молочна суха) в кількості 3-5 мас. % . 6. Харчова композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,5 мас. %.
  • Документ
    36115 Харчова композиція для сухих сніданків
    (2008) Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
    1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблені і подрібнені субпродукти птиці (наприклад серце, печінка, м'язовий шлунок), сухі овочі (наприклад морква, шпинат, цибуля, зелений горошок, кабачки, зелень петрушки, кропу, селери, корінь петрушки, селери, пряносмакові овочі), йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить крупи інших зернових культур (наприклад гречану, вівсяну, рисову, пшеничну, ячмінну) у кількості 15-30 мас. %. 3. Харчова композиція за пп. 1, 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить пряності (наприклад лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр) у кількості 1-2 мас. %. 4. Харчова композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сухі дріжджі пекарські у кількості 3-5 мас. %. 5. Харчова композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сухі молочні продукти (наприклад сухе знежирене молоко, сколотини сухі, сироватка молочна суха) в кількості 3-5 мас. %. 6. Харчова композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,5 мас. %.
  • Документ
    39605 Харчова композиція для сухих сніданків
    (2009) Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
    1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблене і подрібнене м'ясо птиці (наприклад, курей, курчат, індиків), сухі овочі (наприклад, моркву, шпинат, цибулю, зелений горошок, кабачки, зелень петрушки, кропу, селери, корінь петрушки, селери, пряно-смакові овочі), йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить крупи інших зернових культур, наприклад, гречану, вівсяну, рисову, пшеничну, ячмінну у кількості 5-15 мас. % та/або м'ясо кролів у кількості 15-20 мас. %, та/або пряності, наприклад, лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр у кількості 0,5-2 мас. %, та/або сухі дріжджі пекарські у кількості 3-5 мас. %, та/або сухі молочні продукти, наприклад, сухе знежирене молоко, сколотини сухі, сироватку молочну суху в кількості 3-5 мас. %, та/або фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,5 мас. %.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок