Перегляд за Автор "Мардар, М. Р."
Зараз показуємо 1 - 20 з 58
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ11935 Вологий корм для собак(2007) Єгоров, Б. В.; Мардар, М. Р.; Бордун, Т. В.Вологий корм для собак, що містить м'ясо і м'ясні субпродукти, зернову сировину, сировину, що утримує жир, сіль, овочі, м'ясо-кісткове борошно, бульйон, який відрізняється тим, що як джерело вуглеводів, білка, вітамінів групи В використовують термічно оброблену зернову сировину, як джерело білка - рибне борошно, дріжджі кормові, дріжджі пивні і трав'яне борошно, як джерело вітамінів, мінеральних речовин та незамінних амінокислот - премікс для собак, кісткове борошно, як джерело ненасичених жирних кислот - жирову композицію, як джерело йоду - йодовану сіль при такому співвідношенні компонентів, мас. %: м'ясо 5,0-10,0 м'ясні субпродукти м'які (І, ІІ категорії) та кісткові 15,0-30,0 зернова сировина (термічно оброблена) 24,0-35,0 рибне борошно 2,0-5,5 м'ясо-кісткове борошно 2,0-5,5 дріжджі кормові 0,2-1,0 дріжджі пивні 0,3-1,5 трав'яне борошно 1,5-2,6 премікс для собак 0,2-0,3 кісткове борошно 0,7-1,0 жирова композиція 1,2-6,6 овочі 9,0-29,0 сіль йодована 0,1-0,2 бульйон решта. 2. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить молоко цільне сухе у кількості 3,0мас. %, рибу у кількості 4,0мас. %, риб'ячий жир у кількості 1,0мас. %, водорості у кількості 2,0мас.% і желатин харчовий у кількості 1,5мас. %. 3. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить молоко цільне сухе у кількості 3,0мас. %, риб'ячий жир у кількості 1,0мас. %, цикорій у кількості 1,0мас. %. 4. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить буряковий жом сухий у кількості 5,0мас. %, цикорій у кількості 3,5мас. %, желатин харчовий у кількості 1,5мас. %. 5. Корм за п.1, який відрізняється тим, що він додатково містить молоко цільне сухе у кількості 4,0мас.%, яєчний порошок у кількості 1,0мас. %.
- Документ121974 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців(2017) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить цільне зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно спельти, а як рослинну добавку - подрібнений порошок плодів розторопші.
- Документ131725 Композиція інгредієнтів для каші швидкого приготування(2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити склад інгредієнтів для каші миттєвого приготування, в якому шляхом введення додаткових компонентів та заміни підсолоджувача забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності та розширити асортимент продуктів швидкого приготування як для повсякденного попиту, так і для військовослужбовців.
- Документ132727 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування(2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити склад інгредієнтів для каші миттєвого приготування, в якому, шляхом введення додаткових компонентів та заміни підсолоджувача та зернового компонента, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності та розширити асортимент продуктів швидкого приготування, як для повсякденного попиту так і для військовослужбовців.
- Документ132730 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування(2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.В основу корисної моделі поставлена задача розробити композицію інгредієнтів каші миттєвого приготування, в якому, шляхом введення додаткових компонентів, а також заміни зернового компонента, забезпечити одержання готового продукту із збалансованим хімічним складом, високою біологічною цінністю та органолептичними показниками.
- Документ132733 Композиція інгредієнтів для каші миттєвого приготування(2019) Мардар, М. Р.; Статєва, М. С.В основу корисної моделі поставлена задача розробити композицію інгредієнтів для каші миттєвого приготування, в якому, шляхом введення додаткових компонентів, а також заміни зернового компонента, забезпечити одержання готового продукту із збалансованим хімічним складом, високою біологічною цінністю та органолептичними показниками.
- Документ134593 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців(2019) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.В основу корисної моделі поставлена задача створити композицію інгредієнтів для приготування зернових хлібців, в якій шляхом використання нового виду зерна пшениці як основної сировини, забезпечити підвищення харчової і біологічної цінності готових виробів, а також розширення асортименту зернових хлібців підвищеної харчової і біологічної цінності для використання їх у щоденному раціоні масового профілактичного харчування населення.
- Документ17607 Спосіб виробництва зернових хлібців на основі спучених зерен злакових культур(2007) Сердюк, Л. В.; Станкевич, Г. М.; Коцар, С. Ф.; Мардар, М. Р.Спосіб виробництва зернових хлібців на основі спучених зерен злакових культур, що включає змішування спучених зерен злакових культур з добавками, який відрізняється тим, що як добав- ки використовують білкові речовини тваринного походження: наприклад, яєчний меланж, термічне оброблене і подрібнене м'ясо яловичини та печінки в кількості 20-30% і овочі в кількості 2-5% від маси суміші.
- Документ25021 Харчова композиція для зернових хлібців(2007) Сердюк, Л. В.; Мардар, М. Р.; Боброва, І. С.1. Харчова композиція для зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену печінку при такому співвідношенні компонентів, мас. %: зерно пшениці 80-90 термічно оброблена і подрібнена печінка 10-25 сіль кухонна 1-2. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить зерно зернових культур (наприклад, гречка, овес, рис, жито, кукурудза, ячмінь, горох, соя) у кількості 15-30 мас. %. 3. Композиція за пп. 1, 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сушені овочі (наприклад, морква, цибуля, пряно-смакові овочі) у кількості 2-5 мас. %. 4. Композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить прянощі (наприклад, шафран, лаврове листя, перець чорний, перець червоний, перець запашний, хмелі-сунелі, шавлію, коріандр) у кількості 1-2 мас. %. 5. Композиція за пп. 1-4, яка відрізняється тим, що вона додатково містить олію рослинну рафіновану у кількості 4-10 мас. %.
- Документ35770 Харчова композиція для сухих сніданків(2008) Мардар, М. Р.; Сердюк, Л. В.; Валевська, Л. О.1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену яловичу печінку, йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить субпродукти яловичі 1 категорії (наприклад серце, нирки, язик) у кількості 15-20 мас. %. 3. Харчова композиція за пп. 1 або 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сухі овочі (наприклад моркву, цибулю, зелений горошок, корінь петрушки, корінь селери, пряносмакові овочі) у кількості 2-5 мас. %. 4. Харчова композиція за одним з пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить пряності (наприклад лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр) у кількості 1-2 мас. %. 5. Харчова композиція за одним з пп. 1-4, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сухе знежирене молоко в кількості 3-5 мас. %. 6. Харчова композиція за одним з пп. 1-5, яка відрізняється тим, що вона додатково містить фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,5 мас. %.
- Документ35771 Харчова композиція для сухих сніданків(2008) Мардар, М. Р.; Сердюк, Л. В.; Валевська, Л. О.1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену яловичу печінку, бобові культури, наприклад горох, сою, нут, йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить субпродукти яловичини 1 категорії, наприклад серце, нирки, язик, у кількості 10-30 мас. % та/або сухі овочі, наприклад моркву, цибулю, часник, зелень петрушки, корінь петрушки, корінь селери, пряносмакові овочі у кількості 1-5 мас. %, та/або пряності, наприклад лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр, у кількості 0,5-2 мас. %, та/або фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,4 мас. %, та/або кукурудзяний крохмаль у кількості 2-7 мас. %.
- Документ35774 Харчова композиція для сухих сніданків(2008) Мардар, М. Р.; Сердюк, Л. В.; Валевська, Л. О.1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену яловичу печінку, сухі овочі, наприклад моркву, цибулю, зелений горошок, зелень петрушки, корінь петрушки, корінь селери, пряносмакові овочі, йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить крупи інших зернових культур, наприклад гречану, вівсяну, рисову, пшеничну, ячмінну, у кількості 10-30 мас. %. та/або пряності, наприклад лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр, у кількості 0,5-2 мас. %, та/або сухе знежирене молоко в кількості 1-5 мас. %, та/або фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,5 мас. %.
- Документ39605 Харчова композиція для сухих сніданків(2009) Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О.1. Харчова композиція для сухих сніданків, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблене і подрібнене м'ясо птиці (наприклад, курей, курчат, індиків), сухі овочі (наприклад, моркву, шпинат, цибулю, зелений горошок, кабачки, зелень петрушки, кропу, селери, корінь петрушки, селери, пряно-смакові овочі), йодовану сіль. 2. Харчова композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить крупи інших зернових культур, наприклад, гречану, вівсяну, рисову, пшеничну, ячмінну у кількості 5-15 мас. % та/або м'ясо кролів у кількості 15-20 мас. %, та/або пряності, наприклад, лаврове листя, шафран, перець чорний, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець, коріандр у кількості 0,5-2 мас. %, та/або сухі дріжджі пекарські у кількості 3-5 мас. %, та/або сухі молочні продукти, наприклад, сухе знежирене молоко, сколотини сухі, сироватку молочну суху в кількості 3-5 мас. %, та/або фосфатидний концентрат у кількості 0,3-0,5 мас. %.
- Документ41903 Композиція для хліба з цільного диспергованого зерна пшениці(2009) Мардар, М. Р.; Кордзая, Н. Р.Композиція для хліба з цільного диспергованого зерна пшениці, яка містить дисперговане зерно пшениці, сіль і дріжджі, яка відрізняється тим, що вона додатково містить бланшовані та подрібнені корені моркви, а як сіль - йодовану кухонну сіль.
- Документ49687 Композиція екструдованого сухого сніданку «Радість»(2010) Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О.1. Композиція екструдованого сухого сніданку, що містить кукурудзяну крупу, яка відрізняється тим, що вона додатково містить пшеничну крупу нешліфовану, термічно оброблене й подрібнене м'ясо яловичини та бланшовані й подрібнені корені моркви, петрушки й селери, кухонну йодовану сіль, вітамінно-мінеральну добавку та прянощі. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що як вітамінно-мінеральну добавку вона містить добавку "Елевіт".
- Документ92203 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців(2014) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку - горобину.
- Документ92205 Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців(2014) Мардар, М. Р.; Значек, Р. Р.Композиція інгредієнтів для приготування зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну і рослинну добавку, яка відрізняється тим, що вона містить цільне зерно пшениці, а як рослинну добавку - екстракт зеленого чаю.
- Документ92549 Склад інгредієнтів для каші швидкого приготування(2014) Мардар, М. Р.; Байбак, Ю. П.Склад інгредієнтів для каші швидкого приготування, що містить зерновий компонент, який відрізняється тим, що додатково він містить порошок топінамбура, як зерновий компонент - екструдовану подрібнену гречку, а як підсолоджував - стевіозид.
- Документ92550 Склад інгредієнтів для каші швидкого приготування(2014) Мардар, М. Р.; Байбак, Ю. П.Склад інгредієнтів для каші швидкого приготування, що містить зерновий компонент, підсолоджувач та плоди шипшини, який відрізняється тим, що додатково він містить корицю, як зерновий компонент - екструдовану подрібнену пшеницю, а як підсолоджувач - стевіозид.
- Документ92551 Склад інгредієнтів для каші швидкого приготування(2014) Мардар, М. Р.; Байбак, Ю. П.Склад інгредієнтів для каші швидкого приготування, що містить зерновий компонент і підсолоджувач, який відрізняється тим, що він містить як зерновий компонент - суміш з екструдованої подрібненої гречки та пшениці, а як підсолоджувач-стевіозид.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »