Перегляд за Автор "Манолі, Т."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОбґрунтування способу розм’якшення м’язової тканини кальмарів(2019) Цуі Чженкун; Манолі, Т.; Нікітчіна, Т.Проведено дослідження, мета якого – вивчення змін фізико-хімічних показників м’язової тканини кальмара в процесі впливу різних технологічних факторів. В результаті проведених досліджень з вивчення технологічних властивостей м'яса кальмара були отримані експериментальні дані, що дозволяють оптимізувати режими обробки сировини.
- ДокументТовстолобики як об’єкт аквакультури – актуальна сировина для переробки(2020) Манолі, Т.; Нікітчіна, Т.; Москаленко, О.Мета даної роботи - обґрунтування використання товстолобика як об’єкта аквакультури у переробній галузі для забезпечення продовольчої безпеки України.