Перегляд за Автор "Малих, С. В."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ63083 Спосіб сушіння зерна в бункерах активного вентилювання(2011) Котлик, С. В.; Малих, С. В.Спосіб сушіння зерна в бункерах активного вентилювання, що включає завантаження вологого зерна в бункер, сушіння його підігрітим теплоносієм, періодичне вивантаження партій зерна, висушеного до кондиційної вологості, із бункера і наступне дозавантаження партій вологого зерна, який відрізняється тим, що додатково здійснюють сушіння зерна тепловою енергією, що виділяється при проходженні через зерно змінного або постійного струму низької напруги, при цьому струм пропускають через зерно в період між закінченням завантаження вологого зерна в бункер і до початку вивантаження партій зерна, висушеного до кондиційної вологості.
- Документ63842 Спосіб післязбирального вакуумного сушіння зерна(2011) Котлик, С. В.; Іванова, Л. О.; Малих, С. В.Спосіб післязбирального вакуумного сушіння зерна, що передбачає вміщення маси зерна до ємності, зниження в ній тиску за допомогою вакуумного насоса, підведення тепла до стінок ємності з навколишнього середовища за рахунок теплової енергії атмосферного повітря та сонячного випромінювання і видалення пари води, який відрізняється тим, що на виділений відкритий майданчик укладають одну або декілька смуг полімерної плівки, потім на одну частину смуги насипають зерно з утворенням бурту, який накривають другою частиною плівки і формують закриту еластичну ємність, після чого ємність герметично з'єднують з трубопроводом і знижують у ній тиск.
- Документ94652 Спосіб приготування дієтичних страв(2014) Іванова, Л. О.; Малих, С. В.; Данилова, О. І.1. Спосіб приготування дієтичних страв, що включає підготовку харчових продуктів рослинного походження, вміщення їх в ємність з водою і наступну термічну обробку в закритій ємності, який відрізняється тим, що харчові продукти і воду беруть при їх масовому співвідношенні (40-50):1 відповідно, а термічну обробку здійснюють поетапно, при цьому на першому етапі нагрівання проводять на слабкому вогні до початку виділення пари, а на другому етапі харчові продукти обробляють глухою парою при 70-85 °C протягом 20-30 хв. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують екологічно чисту воду. 3. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують екологічно чисті харчові продукти рослинного походження з вмістом вологи 50-95 %. 4. Спосіб за пп. 1-3, який відрізняється тим, що харчові продукти рослинного походження попередньо подрібнюють.
- ДокументІнноваційні процеси та оцінювання малого бізнесу в харчовій галузі(2020) Іванова, Л. О.; Шофул, І. І.; Малих, С. В.; Сагач, Л. М.У монографії комплексно розглянуті питання управління бізнесом і вартісного оцінювання стосовно до його складових малому інноваційному підприємництву. Представлені наступні теми: пошук бізнес-пари; форми підприємництва; особливості реєстрації і бухгалтерського обліку; реклама бізнесу; основні завдання і приклади менеджменту на підприємстві. Монографія призначена для студентів, магістрів, аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, а також для керівників малих підприємств в Україні.