Перегляд за Автор "Малинка, О.В."
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення лауріл глутамінової кислоти по сенсибілізованій люмінесценції іона Тb (ІІІ) в комплексі з ципрофлоксацином(2015) Бельтюкова, С.В.; Малинка, О.В.; Лівенцова, О.О.; Сітнікова, Ю.С.Мета даної роботи полягала в створенні методики люмінесцентного визначення ЛГК в косметичній продукції (шампунях) з використанням сенсибілізованої люмінесценції іона Tb (III).
- ДокументВизначення харчової добавки Е621 методом тонкошарової хроматографії з люмінесцентним детектуванням(2015) Малинка, О.В.Оскільки виробник, погнавшись за прибутком, активно додає підсилювач смаку глутамат натрію в їжу (не завжди зазначая його наявність на етикетці), споживач часто переходить на незбалансовану їжу з надлишком калорій, що позначається на його здоров,ї. В зв’язку з цим виникає необхідність контролю вмісту глутамату натрію в харчових продуктах.
- ДокументЗміст та методи контролю знань студентів на кафедрі хімії, експертизи та безпеки харчових продуктів(2014) Малинка, О.В.Описуються методи оцінювання знань студентів з кожної дисципліни.
- ДокументМета і завдання ознайомчої практики для студентів спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»(2015) Малинка, О.В.Показані мета і завдання ознайомчої практики студентів.
- ДокументНауково-методичні аспекти дистанційної освіти(2016) Малинка, О.В.; Бойченко, В.Д.Сучасна соціально-економічна ситуація в системі освіти не дозволяє традиційним формам і моделям навчання повністю задовольнити потреби деяких категорій осіб в освітніх послугах: в силу проживання у віддалених географічно районах, обмежених фізичних можливостей, зайнятості виробничими й особистими справами. Важливо й те, що далеко не кожна людина має достатньо коштів, щоб, покинувши звичну роботу, сім'ю, оплатити транспортні витрати та проживання за місцем навчання. Вихід знаходиться в пошуку нових форм освіти.
- ДокументОрганізація практики для студентів спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»(2015) Малинка, О.В.; Бельтюкова, С.В.Практика є невід’ємною складовою частиною професійної підготовки і виступає як один із засобів формування у майбутніх фахівців знань, умінь і навичок, необхідних для успішної та ефективної професійної діяльності, є первинним досвідом професійної діяльності і має сприяти саморозвитку студента.
- ДокументОсновні принципи організації поточного і підсумкового контролю знань студентів на кафедрі хімії та безпеки харчових продуктів(2009) Малинка, О.В.; Бельтюкова, С.В.
- ДокументПрофесійне спрямування навчального процесу на кафедрі хімії та безпеки харчових продуктів(2013) Малинка, О.В.; Бельтюкова, С.В.; Ливенцова, Е.О.В даній роботі розглядається професійне спрямування навчального процесу на кафедрі хімії та безпеки харчових продуктів.
- Документ