Перегляд за Автор "Малинка, О.В."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення лауріл глутамінової кислоти по сенсибілізованій люмінесценції іона Тb (ІІІ) в комплексі з ципрофлоксацином(2015) Бельтюкова, С.В.; Малинка, О.В.; Лівенцова, О.О.; Сітнікова, Ю.С.Мета даної роботи полягала в створенні методики люмінесцентного визначення ЛГК в косметичній продукції (шампунях) з використанням сенсибілізованої люмінесценції іона Tb (III).
- ДокументВизначення харчової добавки Е621 методом тонкошарової хроматографії з люмінесцентним детектуванням(2015) Малинка, О.В.Оскільки виробник, погнавшись за прибутком, активно додає підсилювач смаку глутамат натрію в їжу (не завжди зазначая його наявність на етикетці), споживач часто переходить на незбалансовану їжу з надлишком калорій, що позначається на його здоров,ї. В зв’язку з цим виникає необхідність контролю вмісту глутамату натрію в харчових продуктах.
- ДокументЗміст та методи контролю знань студентів на кафедрі хімії, експертизи та безпеки харчових продуктів(2014) Малинка, О.В.Описуються методи оцінювання знань студентів з кожної дисципліни.
- ДокументМета і завдання ознайомчої практики для студентів спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»(2015) Малинка, О.В.Показані мета і завдання ознайомчої практики студентів.
- ДокументОсновні принципи організації поточного і підсумкового контролю знань студентів на кафедрі хімії та безпеки харчових продуктів(2009) Малинка, О.В.; Бельтюкова, С.В.
- ДокументПрофесійне спрямування навчального процесу на кафедрі хімії та безпеки харчових продуктів(2013) Малинка, О.В.; Бельтюкова, С.В.; Ливенцова, Е.О.В даній роботі розглядається професійне спрямування навчального процесу на кафедрі хімії та безпеки харчових продуктів.
- Документ