Перегляд за Автор "Максимова, Н. П."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВивчення впливу кріогенного «шокового» заморожування ягід та механолізу на активацію і вилучення пектинових речовин із зв’язаного стану у вільний(2019) Погарська, В. В.; Кравчук, Т. В.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.Робота присвячена вивченню закономірностей і механізму впливу заморожування та механоактивації на вивільнення пектинових речовин із зв’язаної форми у вільну та водорозчинну, а також целюлози, органічних кислот, білку при отриманні пастоподібних гомогенізованих заморожених БАД із ягід (чорноплідної горобини, чорної смородини, бузини чорної).
- ДокументНанотехнологія одержання дрібнодисперсних барвників-наповнювачів із чорної смородини та оцінка їх якості(2019) Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Кравчук, Т. В.На кафедрі технологій переробки плодів, овочів і молока ХДУХТ була розроблена нова технологія одержання барвників – БАД із чорної смородини, що цілком зберігає барвні речовини. Від традиційних технологій одержання порошків вона відрізняється використанням кріогенного «шокового» заморожування, сублімаційного сушіння та дрібнодисперсного подрібнення (без застосування холоду) до розміру часток 5–30 мкм. Вивчені товарознавчі характеристики нових БАД із чорної смородини.