Перегляд за Автор "Макарова, О.В."
Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВафельные изделия функционального назначения(2015) Макарова, О.В.Показана возможность использования комплекса биополимеров шампиньона двуспорового при производстве различных по структуре вафель, что позволит придать изделиям функционально-физиологические свойства при сохранении их высокого качества.
- ДокументО мотивації самостійної роботи студентів(2017) Іоргачова, К.Г.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.Саме самостійна робота формує у студента готовність до самоосвіти, створює базу безперервної освіти протягом життя, можливість постійно підвищувати свою кваліфікацію, здатність адаптуватися та орієнтуватися у професійному просторі, а якщо потрібно, змінювати спеціалізацію, бути свідомим і активним громадянином і творцем.
- ДокументОптимізація складу безглютенових бісквітних напівфабрикатів(2015) Іоргачова, К.Г.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.Метою даної роботи є оптимізація складу бісквітних напівфабрикатів на основі вивчення впливу безглютенових видів борошна на структурно-реологічні властивості, показники якості БН для розробки нових видів виробів спеціального призначення.
- ДокументРегулирование структурно-реологических свойств теста на основе зерновых смесей(2015) Макарова, О.В.Результаты исследований показали, что подбор и варьирование соотношения компонентов зерновых смесей позволяют стабилизировать структурно-реологические свойства полуфабрикатов при их созревании, разделке, расстойке и выпечке, что способстует повышению качества зернового хлеба.
- ДокументРеологические и поверхностные свойства теста на основе зерновых смесей(2015) Макарова, О.В.Исследовалось влияние состава и соотношения компонентов зерновой массы на структурно-реологические характеристики теста при производстве зернового хлеба.
- ДокументРозширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів(2015) Макарова, О.В.Проведено дослідження борошна з продуктів переробки, в тому числі побічних та вторинних, нетипових для хліба зернових та олійних, дрібнонасіннєвих культур для створення хлібобулочних виробів з підвищеною фізіологічною цінністю.
- ДокументРоль викладача в інноваційному науково-методичному забезпеченні навчального процесу(2015) Гордієнко, Л.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Солоницька, І.В.; Макарова, О.В.На сьогодняшній день роботодавці потребують не тільки наявність диплома, а й професіоналізму. Цим підкреслено, що підготовка фахівців у вищих навчальних закладах – це чинник суспільних змін.
- ДокументСамостійна робота студентів як важлива форма організації учбового процесу(2016) Гордієнко, Л.В.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.; Іванова, Г.С.В даній роботі розглядається самостійна робота студентів як важлива форма організації учбового процесу.
- ДокументСучасні вимоги до системи підготовки фахівців(2009) Солоницька, І.В.; Макарова, О.В.; Толстих, В.Ю.
- ДокументТехнологічні рішення для підвищення якості хлібних виробів на зерновій основі(2015) Макарова, О.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Іванова, Г.С.Актуальність удосконалення технології зернових виробів обумовлена тим, що в даний час особлива увага приділяється впровадженню безвідходних технологій і комплексній переробці сільськогосподарської сировини, що дозволяє раціонально використовувати зернові ресурси, знизити собівартість продукції, а також отримати нові харчові продукти з підвищеною харчовою і зниженою енергетичною цінністю.
- ДокументХарчова цінність нових видів зернових хлібних виробів(2014) Макарова, О.В.Досліджується підвищення харчової цінності хлібних виробів при використанні, для їх виробництва, сумішей із зернових продуктів.