Перегляд за Автор "Макарова, О.В."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОптимізація складу безглютенових бісквітних напівфабрикатів(2015) Іоргачова, К.Г.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.Метою даної роботи є оптимізація складу бісквітних напівфабрикатів на основі вивчення впливу безглютенових видів борошна на структурно-реологічні властивості, показники якості БН для розробки нових видів виробів спеціального призначення.
- ДокументРеологические и поверхностные свойства теста на основе зерновых смесей(2015) Макарова, О.В.Исследовалось влияние состава и соотношения компонентов зерновой массы на структурно-реологические характеристики теста при производстве зернового хлеба.
- ДокументРоль викладача в інноваційному науково-методичному забезпеченні навчального процесу(2015) Гордієнко, Л.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Солоницька, І.В.; Макарова, О.В.На сьогодняшній день роботодавці потребують не тільки наявність диплома, а й професіоналізму. Цим підкреслено, що підготовка фахівців у вищих навчальних закладах – це чинник суспільних змін.
- ДокументСамостійна робота студентів як важлива форма організації учбового процесу(2016) Гордієнко, Л.В.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.; Іванова, Г.С.В даній роботі розглядається самостійна робота студентів як важлива форма організації учбового процесу.
- ДокументСучасні вимоги до системи підготовки фахівців(2009) Солоницька, І.В.; Макарова, О.В.; Толстих, В.Ю.
- ДокументТехнологічні рішення для підвищення якості хлібних виробів на зерновій основі(2015) Макарова, О.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Іванова, Г.С.Актуальність удосконалення технології зернових виробів обумовлена тим, що в даний час особлива увага приділяється впровадженню безвідходних технологій і комплексній переробці сільськогосподарської сировини, що дозволяє раціонально використовувати зернові ресурси, знизити собівартість продукції, а також отримати нові харчові продукти з підвищеною харчовою і зниженою енергетичною цінністю.
- ДокументХарчова цінність нових видів зернових хлібних виробів(2014) Макарова, О.В.Досліджується підвищення харчової цінності хлібних виробів при використанні, для їх виробництва, сумішей із зернових продуктів.