Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Макарова, О.В."

Зараз показуємо 1 - 11 з 11
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вафельные изделия функционального назначения
    (2015) Макарова, О.В.
    Показана возможность использования комплекса биополимеров шампиньона двуспорового при производстве различных по структуре вафель, что позволит придать изделиям функционально-физиологические свойства при сохранении их высокого качества.
  • Документ
    О мотивації самостійної роботи студентів
    (2017) Іоргачова, К.Г.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.
    Саме самостійна робота формує у студента готовність до самоосвіти, створює базу безперервної освіти протягом життя, можливість постійно підвищувати свою кваліфікацію, здатність адаптуватися та орієнтуватися у професійному просторі, а якщо потрібно, змінювати спеціалізацію, бути свідомим і активним громадянином і творцем.
  • Документ
    Оптимізація складу безглютенових бісквітних напівфабрикатів
    (2015) Іоргачова, К.Г.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.
    Метою даної роботи є оптимізація складу бісквітних напівфабрикатів на основі вивчення впливу безглютенових видів борошна на структурно-реологічні властивості, показники якості БН для розробки нових видів виробів спеціального призначення.
  • Документ
    Регулирование структурно-реологических свойств теста на основе зерновых смесей
    (2015) Макарова, О.В.
    Результаты исследований показали, что подбор и варьирование соотношения компонентов зерновых смесей позволяют стабилизировать структурно-реологические свойства полуфабрикатов при их созревании, разделке, расстойке и выпечке, что способстует повышению качества зернового хлеба.
  • Документ
    Реологические и поверхностные свойства теста на основе зерновых смесей
    (2015) Макарова, О.В.
    Исследовалось влияние состава и соотношения компонентов зерновой массы на структурно-реологические характеристики теста при производстве зернового хлеба.
  • Документ
    Розширення асортименту хлібобулочних виробів на основі раціонального використання зернових ресурсів
    (2015) Макарова, О.В.
    Проведено дослідження борошна з продуктів переробки, в тому числі побічних та вторинних, нетипових для хліба зернових та олійних, дрібнонасіннєвих культур для створення хлібобулочних виробів з підвищеною фізіологічною цінністю.
  • Документ
    Роль викладача в інноваційному науково-методичному забезпеченні навчального процесу
    (2015) Гордієнко, Л.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Солоницька, І.В.; Макарова, О.В.
    На сьогодняшній день роботодавці потребують не тільки наявність диплома, а й професіоналізму. Цим підкреслено, що підготовка фахівців у вищих навчальних закладах – це чинник суспільних змін.
  • Документ
    Самостійна робота студентів як важлива форма організації учбового процесу
    (2016) Гордієнко, Л.В.; Макарова, О.В.; Котузаки, О.М.; Іванова, Г.С.
    В даній роботі розглядається самостійна робота студентів як важлива форма організації учбового процесу.
  • Документ
    Сучасні вимоги до системи підготовки фахівців
    (2009) Солоницька, І.В.; Макарова, О.В.; Толстих, В.Ю.
  • Документ
    Технологічні рішення для підвищення якості хлібних виробів на зерновій основі
    (2015) Макарова, О.В.; Пшенишнюк, Г.Ф.; Іванова, Г.С.
    Актуальність удосконалення технології зернових виробів обумовлена тим, що в даний час особлива увага приділяється впровадженню безвідходних технологій і комплексній переробці сільськогосподарської сировини, що дозволяє раціонально використовувати зернові ресурси, знизити собівартість продукції, а також отримати нові харчові продукти з підвищеною харчовою і зниженою енергетичною цінністю.
  • Документ
    Харчова цінність нових видів зернових хлібних виробів
    (2014) Макарова, О.В.
    Досліджується підвищення харчової цінності хлібних виробів при використанні, для їх виробництва, сумішей із зернових продуктів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок