Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Макаренко-Бирка Валерія Олександрівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження сучасних технологій тістоприготування при виробництві хліба Обіднього 0,8 кг та плетінок дорожніх 1/г 0,4 кг в пекарні при садовому товаристві Одеської області.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Макаренко-Бирка Валерія Олександрівна
    В Україні хлібобулочні вироби виготовляються як на великих промислових підприємствах, так і у невеликих пекарнях. В останні роки хлібозаводи все частіше створюють власні пекарні для швидкого впровадження нових видів дрібносерійної продукції та виробництва хліба невеликими партіями. Хліб є одним із найважливіших продуктів харчування і вважається геніальним досягненням людства. Пекарні можуть розташовуватись як у спеціально збудованих будівлях, так і в пристосованих приміщеннях, іноді навіть у будівлях підприємств, які не займаються харчовою промисловістю.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок