Перегляд за Автор "Макаренко, В. Г."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання технологічних добавок в борошномельному виробництві(2020) Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Макаренко, В. Г.Використання технологічних добавок при формуванні властивостей пшеничного борошна для виробництва борошняних виробів є перспективним напрямком і вимагає вивчення біохімічних основ даного процесу.
- ДокументРегулювання параметрів води при визначенні клейковини(2023) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Макаренко, В. Г.; Ємельянова, О. В.В роботі розглянуто вплив параметрів води на показники кількості та якості клейковини зерна. Дано рекомендації щодо приведення до оптимальних параметрів жорсткості води.
- ДокументРозробка режимів виробництва круп з тритикале(2020) Чумаченко, Ю. Д.; Макаренко, В. Г.; Баланчук, А. О.Одним із перспективних напрямів підвищення ефективності виробництва круп’яних продуктів є використання зерна високої біологічної цінності. Зерно тритикале в повній мірі може задовольнити сучасну потребу розширення асортименту готової продукції, вимоги до екологічної безпеки, зниження собівартості та витрат на виробництво.