Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Макаренко, В. Г."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання технологічних добавок в борошномельному виробництві
    (2020) Жигунов, Д. О.; Ковальова, В. П.; Макаренко, В. Г.
    Використання технологічних добавок при формуванні властивостей пшеничного борошна для виробництва борошняних виробів є перспективним напрямком і вимагає вивчення біохімічних основ даного процесу.
  • Документ
    Регулювання параметрів води при визначенні клейковини
    (2023) Жигунов, Д. О.; Волошенко, О. С.; Макаренко, В. Г.; Ємельянова, О. В.
    В роботі розглянуто вплив параметрів води на показники кількості та якості клейковини зерна. Дано рекомендації щодо приведення до оптимальних параметрів жорсткості води.
  • Документ
    Розробка режимів виробництва круп з тритикале
    (2020) Чумаченко, Ю. Д.; Макаренко, В. Г.; Баланчук, А. О.
    Одним із перспективних напрямів підвищення ефективності виробництва круп’яних продуктів є використання зерна високої біологічної цінності. Зерно тритикале в повній мірі може задовольнити сучасну потребу розширення асортименту готової продукції, вимоги до екологічної безпеки, зниження собівартості та витрат на виробництво.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок