Перегляд за Автор "Мазур, Т. Г."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження вмісту нітратів у салатній зелені(2017) Мазур, Т. Г.Метою роботи було проведення моніторингу вмісту нітратів у різних видах салатної зелені.
- ДокументОцінка безпечності жировмісного продукту з біоантиоксидантами(2013) Загоруй, Л. П.; Мазур, Т. Г.Як відомо, вміст мікроорганізмів у харчових продуктах та їх видовий склад визначають не тільки безпеку цих продуктів для споживача, а й істотно впливають на якісні показники, умови й строки зберігання. Сучасні вимоги до безпеки та якості харчових продуктів і продовольчої сировини, строку придатності їх до споживання обумовлюють необхідність мікробіологічного контролю.