Перегляд за Автор "Магденко, С. О."
Зараз показуємо 1 - 20 з 29
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАналіз прибутковості м'ясопереробних підприємств України(2020) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.Прибуток підприємства, резерви його підвищення, фактори впливу на нього, питання управління прибутковістю, являються предметом дослідження багатьох науковців, однак не зважаючи на це дане питання залишається не достатньо вивченим на даному етапі розвитку економічних відносин.
- ДокументАналіз складових власного капіталу м’ясопереробних підприємств України(2020) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.Для успішного управління підприємством потрібна своєчасна система інформації про господарські процеси, наявності матеріальних, фінансових і трудових ресурсів, про фінансові результати діяльності. Особливе значення при прийнятті управлінських рішень має інформація про власний капітал як основного джерела становлення, розвитку та функціонування підприємства.
- ДокументАналіз стану та відтворення основних засобів на підприємствах м’ясопереробної галузі України(2016) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
- ДокументАналіз фінансових можливостей інноваційного розвитку підприємств м’ясопереробної галузі України(2017) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.Сучасні умови функціонування та розвитку підприємства неможливі без впровадження інноваційної політики до його діяльності, яка повинна забезпечити йому конкурентоспроможність як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку.
- ДокументВизначення ймовірності банкрутства як превентивний захід для ефективного функціонування та розвитку м’ясопереробних підприємств(2018) Магденко, С. О.; Хмєлєвський, Б. В.В сучасних умовах господарювання гостро стоїть питання щодо прогнозування позитивних результатів діяльності підприємства, а також його подальшого розвитку. Визначальним фактором є мобільність фінансових ресурсів. Це зумовлює потребу у наявності актуальної та якісної інформації щодо фінансового стану підприємства та рівня його фінансового потенціалу.
- ДокументВплив зовнішніх викликів на ведення господарської діяльності підприємств(2022) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
- ДокументДослідження питань впровадження інновацій на підприємствах м’ясопереробної галузі(2017) Магденко, С. О.; Ощепков, О. П.
- ДокументЗначення вибіркового спостереження в статистичному дослідженні для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»(2021) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
- ДокументЗначення самостійної роботи в процесі дистанційного навчання(2020) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
- ДокументЗовнішньоекономічна діяльність України в системі глобальних конкурентних відносин: агропродовольчий вимір(Астропринт, 2019) Павлов, О. І.; Самофатова, В. А.; Кулаковська, Т. А.; Андрєєва, Н. М.; Дерменжі, Д. Ф.; Дідух, С. М.; Карп, А. О.; Крупіна, С. В.; Лобоцька, Л. Л.; Магденко, С. О.; Мартинюк, О. М.; Мініна, В. О.; Ощепков, О. П.; Павлова, І. О.; Пешков, О. І.; Федорова, Т. С.; Фрум, О. Л.; Яблонська, Н. В.У монографії охарактеризовано агропродовольчий вимір зовнішньоекономічної діяльності як об’єкта наукового дослідження, розкрито місце та роль базового, регіонального, національного рівнів агропродовольчого сектору України, а також ринку екологічно чистих агропродовольчих виробництв у системі глобальних конкурентних відносин. Для наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів, фахівців агропродовольчого сектору, управлінців.
- ДокументКлючові аспекти щодо підвищення якості вищої освіти(2019) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.Процес формування якісної вищої освіти має різнопланові підходи, тому як саме поняття «якість вищої освіти» не має однозначного тлумачення. Якість вищої освіти треба формувати, починаючи з реформування всієї системи освіти в Україні, будуючи власну модель освіти з урахуванням реалій суспільства, його менталітету, традиції тощо.
- ДокументНауково-методичні аспекти обліково-аналітичної системи підприємства(2016) Немченко, В. В.; Трішин, Ф. А.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Антонюк, О. П.; Голубьонкова, О. О.; Жигайло, О. М.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Янковий, В. О.; Дойчева, К. С.; Васьковська, К. О.; Маркова, Т. Д.; Іванченков, В. С.; Баранюк, Х. О.; Гусаковський, В. А.; Зеленяк, В. В.; Леонтьєва, І. О.; Магденко, С. О.; Маштакова, І. О.; Немченко, Г. В.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Шекера, С. С.; Щукіна, О. В.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методичні положення щодо організації та функціонування обліково-аналітичної системи підприємств та організацій України за її основними підсистемами (облікової, аналітичної та контрольної) з метою задоволення потреб управління у своєчасній, якісній та корисній інформації.
- ДокументНауково-методичні засади оцінки бізнесу в умовах Євроінтеграції(Вид-во Іванченка І. С., 2019) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Васьковська, К. О.; Зеленяк, В. В.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Іванченков, В. С.; Купріна, Н. М.; Маркова, Т. Д.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Магденко, С. О.; Павленко, Г. М.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, К. О.; Володіна, О. П.; Головаченко, Л. М.; Немченко, Г. В.; Бухтоярова, А. В.; Гусаченко, І. О.; Делі, В. П.; Дяуріна, Г. І.; Красножон, Т. В.; Марунич, О. С.; Півторак, В. В.; Пойшла, Т. Б.; Приймак, В. О.; Пчелянський, Д. П.; Радіонова, Г. О.; Рожовецька, О. В.; Савченко, О. А.; Скалига, А. О.; Скляр, В. Ю.; Сіденко, Ю. І.; Ткаченко, М. Ю.; Ткачук, А. В.; Хлинова, О. Й.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методологічні положення стосовно проблематики оцінки бізнесу сучасного підприємства та обліково-аналітичного забезпечення інформації щодо такої оцінки.
- ДокументНауково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні(Каравела, 2018) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Палвашова, Г. І.; Скляр, Л. Б.; Стусницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Маркова, Т. Д.; Васьковська, К. О.; Магденко, С. О.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, Х. О.; Немченко, Г. В.; Щукіна, О. В.; Головаченко, Л. М.; Братой, О. І.; Васильєва, Ю. В.; Геращенко, А. І.; Євдосюк, С. С.; Коломієць, О. С.; Котельник, І. А.; Лазаренко, В. О.; Лагодзинська, М. С.; Левинська, В. А.; Лілік, В. О.; Мазурок, Н. О.; Ніконович, Д. В.; Плиска, Т. П.; Прокопенко, О. А.; Римар, Г. А.; Скляр, В. Ю.; Стрепенюк, М. М.; Ткачук, А. В.; Чмілевська, І. В.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій «Науково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні» висвітлюються науково-теоретичні положення організації та методології оціночної діяльності з огляду на необхідність оптимізації оціночного процесу та отримання достовірної інформації щодо справедливої вартості його об’єктів. Основний зміст монографії складається із логічно-відбудованих і пов'язаних між собою розділів, у яких розкриваються такі питання: - вивчення окремих проблем організації оціночної діяльності в Україні; - розгляд основних методичних підходів до оцінки майна, майнових прав та бізнесу в різних умовах господарювання; - обліково-аналітичний аспект процесів переоцінки активів підприємства. Практична цінність монографії полягає у тому, що результати наукових досліджень і здобутків її авторів охоплюють широке коло питань оцінки майна підприємств харчової промисловості та можуть бути корисними для організації діяльності суб’єктів, які займаються оціночною діяльністю, а також освітян, науковців і студентів економічних спеціальностей.
- ДокументОбліково-аналітичне забезпечення в умовах управління фінансово-економічною безпекою підприємства(Фенікс, 2015) Немченко, Б. В.; Тріщин, Ф. А.; Громова, О. М.; Загорняк, О. В.; Харківський, Д. Ф.; Євтушсвська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Голубьонкова, О. О.; Жигайло, О. М.; Купріна, Н. М.; Луценко, І. С.; Мельник, Ю. М.; Ошепков, О. П.; Рогатіна, Л. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Васьковська, К. О.; Дойчева, К. С.; Маркова, Т. Д.; Славута, О. О.; Стасюкова, К. В.; Іванченков, В. С.; Гусаковський, В. А.; Зеленяк, В. В.; Магденко, С. О.; Маштакова, І. О.; Немченко, Г. В.; Рогатіна, О. В.; Щукіна, О. В.; Канашкіна, І. В.; Пчелянська, Г. Б.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено питання перспектив розвитку фінансової системи, системи бухгалтерського фінансового, статистичного, податкового та управлінською обліку, податкової політики підприємств, аспекти аналізу потенційних загроз, автоматизації простежуваності інформації, оцінки ефективності та контролю в межах системи управління фінансово-економічною безпекою підприємств харчової промисловості.
- ДокументОрганізаційно-правові основи формування діяльності м’ясопереробних підприємств(2016) Магденко, С. О.Підґрунтям створення та функціонування підприємств є організаційно-правові основи.
- ДокументОрганізація та методичне забезпечення самостійної роботи студентів спеціальності 6.140103 «Туризм»(2017) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.Успіх впровадження самостійної роботи студентів залежить від розробки комплексу методичного забезпечення учбового процесу. До такого комплексу слід віднести тексти лекцій, навчальні і методичні посібники, лабораторні практикуми, банки завдань,які сформульовані на основі реальних даних як за вартістю тура, так і його напрямку.
- ДокументОсобливості дистанційного навчання і контролю в сучасних умовах(2022) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
- ДокументПитання сучасного ціноутворення на підприємствах харчової промисловості України(2021) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.
- ДокументПитання формування інноваційного розвитку в умовах виходу з кризи(2020) Ощепков, О. П.; Магденко, С. О.