Перегляд за Автор "МИХАЙЛЮК, АНАСТАСІЯ"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУправління конкурентоспроможністю ресторану «TRUE» «Єлізарова В.В.»(ОНАХТ, кафедра менеджменту і логістики, 2021) МИХАЙЛЮК, АНАСТАСІЯМетою дослідження є підвищення ефективності та конкурентоздатності підприємства, удосконалення роботи підприємства за рахунок впровадження інформаційних технологій у ресторанному господарстві, тобто, мобільного додатку та інтерактивного меню. Об’єктом дослідження є процес управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є теоретичні, практичні аспекти щодо удосконалення управління конкурентоспроможністю підприємств ресторанного бізнесу. Методи дослідження. Теоретичною і методологічною основою проведених досліджень стали наукові концепції і теоретичні розробки провідних вітчизняних і закордонних учених в царині удосконалення організаційно-економічного механізму. У процесі досліджень застосовувались: метод теоретичного узагальнення та порівняння, індукції та дедукції, системний метод, метод синтезу та методи аналізу та динаміки. Кваліфікаційна робота містить 91 сторінок, 21 таблицю, 22 рисунка, 10 формул, 5 додатків. Перелік посилань нараховує 53 найменування.