Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Луніна, Л. О."

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    130688 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту
    (2018) Соц, С. М.; Буняк, О. В.; Луніна, Л. О.; Станкевич, Г. М.
    Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту, що містить крупу кукурудзяну, злаковий компонент та сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить подрібнений корінь солодки, а як злаковий компонент містить крупу із зерна голозерного ячменю.
  • Документ
    136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан"
    (2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Луніна, Л. О.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва зернового продукту "Кіноасан", що забезпечує одержання екструдованого зернового продукту з високими органолептичними показниками, а саме: привабливим зовнішнім виглядом, однорідним кольором, добрими смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, та забезпечує розширення асортименту зернових продуктів екструзійної технології
  • Документ
    Дослідження фізико-механічних властивостей голозерного та плівчастого ячменю
    (2018) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Луніна, Л. О.
    З метою удосконалення процесів післязбиральної обробки голозерного ячменю, зокрема його очищення, на кафедрі технології зберігання зерна ОНАХТ вивчали його фізико-механічні властивості.
  • Документ
    Особливості використання голозерного ячменю у харчовій промисловості
    (2016) Луніна, Л. О.
    З метою детального вивчення властивостей голозерного ячменю як сировини для харчової промисловості, був взятий ячмінь сорту Ахілес, вирощений на полях СГІ у 2014 р. Дослідження проводили на кафедрі технології зберігання зерна за загальноприйнятими та описаними у спеціальній літературі методиками.
  • Документ
    Поліпшення використання голозерного ячменю за допомогою фракціонування
    (2016) Луніна, Л. О.
    Надані дані, що проведення фракціонування зерна голозерного ячменю під час післязбиральної обробки дозволяє підвищити його якість як сировини для харчової промисловості.
  • Документ
    Порівняльна характеристика фізико–технологічних властивостей різних форм ячменю
    (2017) Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.; Луніна, Л. О.
    З метою удосконалення процесів післязбиральної обробки голозерного ячменю, зокрема його очищення, на кафедрі технології зберігання зерна ОНАХТ вивчали його фізико-технологічні властивості.
  • Документ
    Удосконалення післязбиральної обробки зерна голозерного ячменю
    (2015) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Луніна, Л. О.; Гагауз, Е. В.
    З метою удосконалення процесів очищення та сушіння на кафедрі технології зберігання зерна були вивчені фізико-технологічні властивості та закономірності кінетики сушіння голозерного ячменя сорту Ахілес вирощеного у 2014 р. на полях ОСГІ.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок