Перегляд за Автор "Луніна, Л. О."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ130688 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту(2018) Соц, С. М.; Буняк, О. В.; Луніна, Л. О.; Станкевич, Г. М.Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту, що містить крупу кукурудзяну, злаковий компонент та сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить подрібнений корінь солодки, а як злаковий компонент містить крупу із зерна голозерного ячменю.
- Документ136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан"(2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Луніна, Л. О.В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва зернового продукту "Кіноасан", що забезпечує одержання екструдованого зернового продукту з високими органолептичними показниками, а саме: привабливим зовнішнім виглядом, однорідним кольором, добрими смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, та забезпечує розширення асортименту зернових продуктів екструзійної технології
- ДокументДослідження фізико-механічних властивостей голозерного та плівчастого ячменю(2018) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Луніна, Л. О.З метою удосконалення процесів післязбиральної обробки голозерного ячменю, зокрема його очищення, на кафедрі технології зберігання зерна ОНАХТ вивчали його фізико-механічні властивості.
- ДокументОсобливості використання голозерного ячменю у харчовій промисловості(2016) Луніна, Л. О.З метою детального вивчення властивостей голозерного ячменю як сировини для харчової промисловості, був взятий ячмінь сорту Ахілес, вирощений на полях СГІ у 2014 р. Дослідження проводили на кафедрі технології зберігання зерна за загальноприйнятими та описаними у спеціальній літературі методиками.
- ДокументПоліпшення використання голозерного ячменю за допомогою фракціонування(2016) Луніна, Л. О.Надані дані, що проведення фракціонування зерна голозерного ячменю під час післязбиральної обробки дозволяє підвищити його якість як сировини для харчової промисловості.
- ДокументПорівняльна характеристика фізико–технологічних властивостей різних форм ячменю(2017) Кац, А. К.; Станкевич, Г. М.; Луніна, Л. О.З метою удосконалення процесів післязбиральної обробки голозерного ячменю, зокрема його очищення, на кафедрі технології зберігання зерна ОНАХТ вивчали його фізико-технологічні властивості.
- ДокументУдосконалення післязбиральної обробки зерна голозерного ячменю(2015) Станкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Луніна, Л. О.; Гагауз, Е. В.З метою удосконалення процесів очищення та сушіння на кафедрі технології зберігання зерна були вивчені фізико-технологічні властивості та закономірності кінетики сушіння голозерного ячменя сорту Ахілес вирощеного у 2014 р. на полях ОСГІ.