Перегляд за Автор "Лукіна, Л. А."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументНапрямки виробництва комбінованих кисломолочних продуктів з пробіотичними властивостями і збалансованим складом харчових нутрієнтів(2016) Ткаченко, Н. А.; Копійко, А. В.; Лукіна, Л. А.; Дідик, О. В.Оскільки молочні продукти входять до щоденного раціону харчування людини у будь-якому віці, виробництво комбінованих харчових продуктів на молочній основі або із використанням молочної сировини і заквашувальних культур є актуальним і своєчасним.
- ДокументФерментовані біфідовмісні молочно-кукурудзяні напої зі збалансованим хімічним складом(2016) Лукіна, Л. А.Мета поданої науково-дослiдницької роботи - розробка ферментованих бiфiдовмiсних молочно-кукурудзяних напоїв зi збалансованим хiмiчним складом, пiдвищеними пробiотичними властивостями i тривалим термiном зберiгання.