Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Лотішко, І. П."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    87318 Спосіб обробки рапанів
    (2014) Калугіна, І. М.; Лотішко, І. П.
    Спосіб обробки рапанів, що передбачає послідовне витягнення із мушлі м'яса, розділення останнього з видаленням кишкових порожнин і печінки, пересипання м'яса сухою сіллю для легкого видалення чорної плівки і утвореного слизу, промивання у проточній воді і зціджування, який відрізняється тим, що перед видаленням рапани з мушлі її заморожують при температурі -18 °C протягом 3-4 год. з подальшим її розморожуванням при температурі 18-20 °C протягом 7-8 год., після промивання і зціжування м'ясо рапани нарізають соломкою, заливають молочною сироваткою температурою 18-20 °C і залишають маринуватися протягом 2-х годин при температурі 7-8 °C.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок