Перегляд за Автор "Левчук, І. В."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕкспертиза якості шоколадних виробів(2023) Вікуль, С. І.; Антіпіна, О. О.; Левчук, І. В.Розглянуто замінники какао-масла, їх властивості та використання при виробництві шоколадних виробів
- ДокументСила олії руколи(2020) Котляр, Є. О.; Левчук, І. В.; Севастьянова, О. В.Рукола – популярна у всьому світі рослина. Ця зелена трава з екзотичним пряним горіхово-гірчичним ароматом здатна додати оригінальності навіть звичайній страві. Але не тільки за смакові якості її так цінують і широко культивують.
- ДокументСофора японська – джерело здоровʼя та краси(2020) Котляр, Є. О.; Левчук, І. В.; Маковська, Т. В.Всі частини софори японської містять безліч корисних речовин. Актуальним напрямком є дослідження софори японської з метою отримання з неї олії та екстрактів з подальшим використанням у косметичних продуктах.