Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Левинський, В. М."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    62972 Спосіб управління розстойкою тістових заготовок
    (2011) Левинський, В. М.; Берегова, О. М.; Береговий, М. О.
    Спосіб управління розстойкою тістових заготовок, який включає вимірювання температури повітря в розстійній шафі, її регулювання та вимірювання вологості повітря в розстійній шафі, її регулювання, який відрізняється тим, що додатково вимірюють та компенсують контрольовані збурення - тиск пари, яка надходить у розстійну шафу.
  • Документ
    88820 Спосіб управління подрібненням фаршу у вакуумному подрібнювачі
    (2014) Левинський, В. М.; Безручко, О. Ю.; Воінова, С. О.
    Спосіб управління подрібненням фаршу в вакуумному подрібнювачі, який передбачає вимірювання та регулювання температури фаршу шляхом зміни витрат аміаку, що надходить до охолоджувальної сорочки подрібнювача, у відповідності до ПІД алгоритму регулювання, вимірювання та регулювання розрідження у чаші подрібнювача шляхом зміни частоти обертання вакуумного насоса у відповідності до ПІД алгоритму регулювання, який відрізняється тим, що додатково корегують задане значення розрідження у подрібнювачі в залежності від поточного положення регулюючого органу подачі аміаку та корегують задане значення температури фаршу в залежності від швидкості обертання вала вакуумного насоса.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок