Перегляд за Автор "Левинський, В. М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ62972 Спосіб управління розстойкою тістових заготовок(2011) Левинський, В. М.; Берегова, О. М.; Береговий, М. О.Спосіб управління розстойкою тістових заготовок, який включає вимірювання температури повітря в розстійній шафі, її регулювання та вимірювання вологості повітря в розстійній шафі, її регулювання, який відрізняється тим, що додатково вимірюють та компенсують контрольовані збурення - тиск пари, яка надходить у розстійну шафу.
- Документ88820 Спосіб управління подрібненням фаршу у вакуумному подрібнювачі(2014) Левинський, В. М.; Безручко, О. Ю.; Воінова, С. О.Спосіб управління подрібненням фаршу в вакуумному подрібнювачі, який передбачає вимірювання та регулювання температури фаршу шляхом зміни витрат аміаку, що надходить до охолоджувальної сорочки подрібнювача, у відповідності до ПІД алгоритму регулювання, вимірювання та регулювання розрідження у чаші подрібнювача шляхом зміни частоти обертання вакуумного насоса у відповідності до ПІД алгоритму регулювання, який відрізняється тим, що додатково корегують задане значення розрідження у подрібнювачі в залежності від поточного положення регулюючого органу подачі аміаку та корегують задане значення температури фаршу в залежності від швидкості обертання вала вакуумного насоса.