Перегляд за Автор "Лебеденко, Т."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументСпонтанні хмелеві закваски з цільнозернового борошна(2019) Заплітна, Є.; Лебеденко, Т.При виборі хлібної продукції пріоритетними стали питання її безпечності, корисності. Проведені дослідження, в яких використовували пшеничне борошно цільнозернове (ц/з) та 1-го сорту (1/с). Їх якість оцінювали за органолептичними та фізикохімічними показниками, використовуючи стандартні методики.
- ДокументХмелевые закваски – анализ качества и их перспектива в условиях современных предприятий(2010) Лебеденко, Т.В данной статье кратко описана история развития хлебопечения. Рассмотрен вопрос использования биологических разрыхлителей в технологии национального хлебопечения. Проведен сравнительный анализ качества хмелевых заквасок, а также предложены мероприятия по повышению их качества и адаптации этих технологий к условиям современных предприятий.