Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Лебеденко, Т."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Спонтанні хмелеві закваски з цільнозернового борошна
    (2019) Заплітна, Є.; Лебеденко, Т.
    При виборі хлібної продукції пріоритетними стали питання її безпечності, корисності. Проведені дослідження, в яких використовували пшеничне борошно цільнозернове (ц/з) та 1-го сорту (1/с). Їх якість оцінювали за органолептичними та фізикохімічними показниками, використовуючи стандартні методики.
  • Документ
    Хмелевые закваски – анализ качества и их перспектива в условиях современных предприятий
    (2010) Лебеденко, Т.
    В данной статье кратко описана история развития хлебопечения. Рассмотрен вопрос использования биологических разрыхлителей в технологии национального хлебопечения. Проведен сравнительный анализ качества хмелевых заквасок, а также предложены мероприятия по повышению их качества и адаптации этих технологий к условиям современных предприятий.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок