Перегляд за Автор "Лашина, Вікторія Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРеконструкція ресторану ТОВ «Хелсфуд» (м. Одеса) з розширенням асортименту десертів здорового напрямку(ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Лашина, Вікторія ВікторівнаАктуальність теми. Більшість людей обожнюють солодкі страви. Десерт – традиційне доповнення всіх видів меню. Але не кожен може собі дозволити калорійну, а інколи і дуже шкідливу страву. В якості вирішення даної проблеми в світі з’являються все більше і більше десертів здорового напрямку. Вони є не тільки корисними, але і смачними. Актуальною є проблема незбалансованого харчування людей. Україна входить до першої десятки країн із найвищим ризиком смертності від нездорового харчування. Тому виникає потреба у створенні нових здорових страв, при цьому використовуючи сировину з оздоровчими та функціональними властивостями. Метою дипломного проекту є реконструкція ресторану ТОВ «Хелсфуд» (м. Одеса) з розширенням асортименту десертів здорового напрямку. Відповідно до поставленої мети визначено наступні задачі: розробити меню з впровадженням технології десертів здорового напрямку; скласти виробничу програму ресторану і встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення; провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів закладу, беручи за основу виробничу програму; розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві; розрахувати показники економічної ефективності реконструкції ресторану й встановити термін окупності проекту.