Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Латій Микита"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка концепції ресторану з власною випічкою в м. Ізмаїл Одеської області
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Латій Микита
    АНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи на тему: Розробка концепції ресторану з власною випічкою в м. Ізмаїл Одеської області Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: 1. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; 2. Технологічний розділ; 3. Організаційний розділ; 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства та борошняного цеху з розташуванням обладнання, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. В першому розділі представлено обґрунтування обраної теми, для чого проведено наукові дослідження проблем і задач готельно-ресторанного господарства м. Ізмаїл, аналіз стану закладів ресторанного бізнесу, їх недоліки в перспективи розвитку. Встановлено, що м. Ізмаїл має потужні ресурси для розвитку історичного, ділового, гастрономічного туризму при недостатній кількості закладів готельно-ресторанного господарства. Працюючі заклади ресторанного бізнесу під час пандемії, воєнного стану зустрілися з численними проблемами, насамперед зниження кількості відвідувачів і об'ємів реалізації продукції. У висновках до першого розділу обґрунтовано актуальність розробки концепції ресторану з власною випічкою, що додасть кризостійкості закладу, стабільності роботі і прибуткам. В технологічному розділі розроблено модель закладу, описано структуру складських, виробничих приміщень, групи приміщень для організації споживання їжі, відпочинку гостей, їх взаємозв'язок. Розроблено меню та виробничої програми закладу, проведено розрахунки борошняного цеху, його персоналу та підібрано виробниче обладнання. В організаційному розділі представлено структуру управління в ресторані, розраховано чисельність необхідного персоналу та розроблено графік його роботи. Описано основні та додаткові послуги, що будуть надаватися. Наведено принципи охорони праці на підприємстві та прийняті заходи щодо зменшення негативного впливу на навколишнє середовище. В економічній частині розраховано та проаналізовано показники інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 102 стор.; таблиць – 47 графічних аркушів – 4

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок