Перегляд за Автор "Ларіонов, І. М."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМатематичне моделювання Souse Vide обробки м’яса птиці(2016) Ларіонов, І. М.Перспективним напрямом удосконалення технологiї теплового впливу на харчовi продукти є обробка сировини при понижених щадних температурних режимах iз попереднiм вакуумним пакуванням у полiмерну стiйку плiвку, вiдома як Souse Vide технологiя. Вона дозволяє отримати продукти харчування при збереженi маси, харчової i бiологiчноiї цiнностi з подовженням термiну зберiгання.
- ДокументРозробка рецептур кулінарних м’ясних виробів із застосуванням Sous Vide технології(2017) Ларіонов, І. М.; Возняк, Н. В.Метою даної роботи було розширення асортименту кулінарних м’ясних виробів з покращеними функціонально-технологічними властивостями, виготовлених за технологією Sous Vide згідно розробленим рецептурам.