Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ларіонов, І. М."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Математичне моделювання Souse Vide обробки м’яса птиці
    (2016) Ларіонов, І. М.
    Перспективним напрямом удосконалення технологiї теплового впливу на харчо­вi продукти є обробка сировини при понижених щадних температурних режимах iз по­переднiм вакуумним пакуванням у полiмерну стiйку плiвку, вiдома як Souse Vide тех­нологiя. Вона дозволяє отримати продукти харчування при збереженi маси, харчової i бiологiчноiї цiнностi з подовженням термiну зберiгання.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок