Перегляд за Автор "Ланженко Л. О."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПерспективи використання кіноа у виробництві продуктів для харчування жінок під час вагітності(2021) Дец Н. О.; Ланженко Л. О.На ринку України немає молочних продуктів, які були б збалансовані за білковим та вітамінно-мінеральним складом, згідно з вимогами нутриціології для продуктів харчування вагітних. Склад кисломолочних напоїв не містить біологічно активних речовин, що необхідні вагітним у третьому триместрі. Тому актуальним є розробка ферментованого напою для харчування вагітних жінок у третьому триместрі, який мав би підвищенні пробіотичні, антагоністичні властивості та подовження терміну зберігання. На кафедрі технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси ОНАХТ розроблена технологія ферментованого напою для харчування вагітних жінок з крупою кіноа.