Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ладан Ліка"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Експертиза виробництва йогурту «Банан» 1,5% резервуарним способом в умовах ТОВ «Гормолзавод №1», м. Одеса
    (ОНТУ, кафедра харчової хімії, експертизи та біотехнологій, 2024) Ладан Ліка
    Актуальність Питними йогуртами називаються кисломолочні продукти рідкої консистенції, виготовлені з використання двох видів заквасочних мікроорганізмів – термофильних молочнокислих стрептококів і болгарської молочнокислой палички. Сьогодні саме йогурт помітно витіснив багато інших кисломолочних продуктів. Харчова цінність йогурту залежить від рецептури, виду закваски та особливостей технології виробництва. Разом з тим, останнім часом якість молочних продуктів викликає багато нарікань, що пов’язане з неякісною сировиною, її фальсифікацією, порушенням технології виготовлення молочних продуктів тощо. У зв’язку з тим, метою кваліфікаційної роботи бакалавра є проведення технологічної експертизи виробництва йогурту «Банан», жирністю 1,5 % резервуарним способом та провести аналіз небезпечних чинників при його виробництві в умовах ТОВ «Гормолзавод №1», м. Одеса. Для досягнення поставленої мети були вирішанні такі завдання: розглянуто та надано характеристику підприємство ТОВ «Гормолзавод №1», м. Одеса, яке виробляє йогурту «Банан», жирністю 1,5 % резервуарним способом, проведено аналіз технологічного процесу технологічно-транспортного обладнання виробництва йогурту з наповнювачем «Банан», часткою жиру 1,5 % резервуарним способом; проведено технологічну експертизу виробництва йогурту; визначили можливу фальсифікацію та дефекти виробництва; розробили план НАССР та визначати критичні контрольні точки; визначили шляхи організації охорони праці та довкілля підприємства; розраховали економічну ефективність від впровадження системи НАССР на виробництво. Об’єкт дослідження: технологічна експертиза виробництва йогурту «Банан» 1,5 % резервуарним способом Предмет дослідження: ДСТУ 3662:2018 Молоко-сировина коров`яче, ДСТУ 4343:2004 Йогурти. Загальні технічні умови, технологія виробництва йогурту резервуарним способом, закваски, наповнювач «Банан» небезпечні чинники технології, план НАССР. Робота обсягом 109 сторінок складається із вступу, 5 розділів, загальних висновків, списку використаних літературних джерел, що включає 31 найменування (3 сторінки), 3 рисунків (2 сторінки), 27 таблиць (21 сторінки) та додатків (18 сторінки).

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок