Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кіосе Ілля Григорович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт системи вентиляції повітря для камери зберігання ________ ___делікатесних виробів з м’яса птиці площею 130 м2 при Вінницькій птахофабриці
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Енергетичних систем, 2023) Кіосе Ілля Григорович
    Торговий бізнес в даний час в Україні є одним з найбільш прибуткових. У торговому бізнесі відбувається найбільш швидкий оборот капіталу, він є одним з най рентабельніших і перспективніших. В умовах нестабільних ринкових відносин в торгову справу насамперед вкладаються вільні матеріальні засоби інвесторів. У країні відбувається становлення і укрупнення торгових марок, завоювання ринків сировини і збуту готовій продукції, а також інтенсивне просування вироблюваних товарів в інші регіони. Концентрація виробництва в одному регіоні і швидкий розвиток торгівельної мережі загострює проблеми холодильних ємкостей, оскільки зберігання швидкопсувних вантажів без постійної обробки холодом немислимо. Наприклад, якщо виробництво молочної продукції сконцентроване в центральній, сільськогосподарській частині України, то потенційним ринком збуту можуть бути великі міста. В даному випадку підприємство, що розвиває свій торгівельний бізнес, зіткнеться із проблемою підвищених витрат пов'язаних з високою орендною платою за використання охолоджуваних ємкостей на хладокомбінатах міст. При великих передбачуваних обсягах перевалки вантажів будівництво власного холодильника буде економічно доцільним. Торговий холодильник призначений для забезпечення рівномірного і безперебійного постачання торгової мережі і підприємств громадського харчування швидкопсувними продуктами, максимально швидкій реакції на зміну попиту на певну групу продовольчих товарів, централізованої доставки продуктів в магазини і супермаркети обслуговуваного району, формування торгового асортименту. Оскільки торгові холодильники є підприємствами системи торгівлі, структура їх ємності визначається асортиментом продуктів, що надходять на холодильне зберігання і поставляються потім в торгову мережу. Проектований холодильник умовною місткістю 600 тон є холодильним складом при Вінницькій птахофабриці. По умові Завдання на проектування, холодильник повинен забезпечити зберігання м’ясної групи товарів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок