Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кушнір, Ю. Г."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання синбіотичного комплексу у вафельних виробах
    (2016) Кушнір, Ю. Г.; Паламарчук, Б. В.
    Метою даної роботи є розробка синбіотичного комплексу для жирових начинок вафельних виробів. В ході проведених досліджень було розроблено синбіотичний комплекс на основі іммобілізованих біфідобактерій Bifidobacterium bifidum і пребіотика - інулін. Даний синбіотик вводили в рецептуру жирової начинки для вафель. В якості контрольного зразка була взята рецептура вафель «Ананасні». Проаналізувавши отримані експериментальні дані, можна зробити висновок про доцільність використання синбіотичного комплексу в технології вафельних виробів, зокрема, при виробництві жирових начинок. Це дозволить покращити якість вафель і розширити групу функціональних кондитерських виробів.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок