Перегляд за Автор "Кушнір, Ю. Г."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання синбіотичного комплексу у вафельних виробах(2016) Кушнір, Ю. Г.; Паламарчук, Б. В.Метою даної роботи є розробка синбіотичного комплексу для жирових начинок вафельних виробів. В ході проведених досліджень було розроблено синбіотичний комплекс на основі іммобілізованих біфідобактерій Bifidobacterium bifidum і пребіотика - інулін. Даний синбіотик вводили в рецептуру жирової начинки для вафель. В якості контрольного зразка була взята рецептура вафель «Ананасні». Проаналізувавши отримані експериментальні дані, можна зробити висновок про доцільність використання синбіотичного комплексу в технології вафельних виробів, зокрема, при виробництві жирових начинок. Це дозволить покращити якість вафель і розширити групу функціональних кондитерських виробів.