Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кушнір, Ю.Р."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання продуктів переробки топінамбуру в технології цукрового печива
    (2015) Коркач, Г.В.; Павловський, С.М.; Кушнір, Ю.Р.
    Для отримання нових видів борошняних виробів, збагачених фізіологічно функціональними харчовими інгредієнтами, перспективним напрямком є використання нетрадиційної сировини. У даній роботі використовували в якості пребіотичної добавки водний екстракт з бульб топінамбура і харчові волокна з твердого нерозчинного осаду.
  • Документ
    Покращення якості вафель з використанням пребіотичного волокна інуліну
    (2016) Кушнір, Ю.Р.
    Сучасні тенденції формування здорового раціону харчування диктують необхідність створення нових продуктів зниженої калорійності і високої фізіологічної цінності. Для цих цілей доцільно використовувати харчові волокна рослинного походження, що мають унікальні лікувально-профілактичні і оздоровчі властивості.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок