Перегляд за Автор "Кушнір, Ю.Р."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання продуктів переробки топінамбуру в технології цукрового печива(2015) Коркач, Г.В.; Павловський, С.М.; Кушнір, Ю.Р.Для отримання нових видів борошняних виробів, збагачених фізіологічно функціональними харчовими інгредієнтами, перспективним напрямком є використання нетрадиційної сировини. У даній роботі використовували в якості пребіотичної добавки водний екстракт з бульб топінамбура і харчові волокна з твердого нерозчинного осаду.
- ДокументПокращення якості вафель з використанням пребіотичного волокна інуліну(2016) Кушнір, Ю.Р.Сучасні тенденції формування здорового раціону харчування диктують необхідність створення нових продуктів зниженої калорійності і високої фізіологічної цінності. Для цих цілей доцільно використовувати харчові волокна рослинного походження, що мають унікальні лікувально-профілактичні і оздоровчі властивості.