Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Куций Максим Олексійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проектування потоковомеханізованих ліній по виробництву фруктових цукерок «Абрикосові» та цукерок на основі праліне «Арія» в цукерковому цеху кондитерської фабрики.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Куций Максим Олексійович
    Кондитерська промисловість України – це не просто виробництво ласощів, а й важлива складова економіки та культурної спадщини країни. Її багата історія, різноманіття продукції та висока якість роблять українські солодощі впізнаваними та улюбленими далеко за межами країни. Витоки кондитерського виробництва в Україні сягають глибини століть. Ще в XVI столітті на українських землях виготовляли цукерки, пряники, медові ласощі та інші солодощі, які користувалися великою популярністю. З часом галузь розвивалася, з'являлися нові підприємства та рецептури, а українські кондитери вдосконалювали свої навички та майстерність. Наприклад, в XIX столітті з’явилися перші великі кондитерські фабрики, які почали масове виробництво шоколаду та інших солодощів. Такі міста як Київ, Львів та Харків стали центрами кондитерського виробництва, відомими своїми унікальними рецептами та традиціями.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок