Перегляд за Автор "Кухар Анастасія"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції курортного готельно-ресторанного комплексу в Карпатах(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Кухар АнастасіяРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію за-кладу готельно-ресторанного господарства, план поверху готельного господарст-ва, послуги закладу готельного господарства, структуру управління закладу готе-льного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готельно-ресторанного комплексу «Карпатська лавина» у с. Татарів Івано-Франківської області. Курортний готельно-ресторанний комплекс «Карпатська лавина» . Основна ідея проекту – надання послуг розміщення, проживання та харчування. Забезпечення високого рівня сервісу найвибагливішим гостям, які є учасниками конфренцій, ділових зустрічей, а також гостям, якi приїхали відпочити та насолодитись горами. В технологічному розділі представлене моделювання інфраструктурної складової готелю. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проекту.