Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кутафін Валентин Вячеславович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    АНАЛІЗ РИНКУ ТА ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЯКОСТІ АЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ, ЩО РЕАЛІЗУЮТЬСЯ В РОЗДРІБНІЙ ТОРГОВЕЛЬНІЙ МЕРЕЖІ М. ОДЕСИ
    (ОНТУ, кафедра товарознавства та митної справи, 2025) Кутафін Валентин Вячеславович
    Випускна кваліфікаційна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, освітня програма «Товарознавство і торговельне підприємництво». Одеський національний технологічний університет. Одеса. 2025 р. Робота викладена на 106 сторінках, містить 5 розділів, 5 ілюстрацій, 12 таблиць, 42 інформаційних джерела та 2 додатка. Об’єктом розгляду є пиво світле в асортименті вітчизняного виробництва. Предмет роботи – споживні властивості та нормативні документи, що регулюють якість та безпечність пива. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик та безпечності пива, що реалізуються на ринку України, бізнес-план проекту крафтової пивоварні. У першому розділі представлено аналіз сучасного стану та розвиток імпортно-експортних операцій відносно об’єкту дослідження, проаналізовано ринок, основні чинники формування якості пива, вивчено склад та технологію виробництва пива, показники якості пива. Наведено аналіз чинних нормативно- правових документів, що регламентують якість та безпечність продукту. У другому розділі представлені об’єкти та методи дослідження пива, надано нормативна документація. У третьому розділі наведена товарознавча оцінка якості пива, аналіз структури асортименту в торговельних мережах м. Одеси, аналіз за маркуванням та пакуванням, органолептичними, фізико-хімічними показникам якості. Четвертий розділ містить заходи щодо охорони праці, забезпечення безпечної евакуації персоналу під час пожежі; категорії приміщень вибухо - пожежною і пожежною небезпекою; основні причини виникнення горючого середовища і загоряння в електричному устаткуванні та інші. П’ятий розділ наведено бізнес-план проекту крафтової пивоварні де показано розрахунок капіталовкладень, фінансове прогнозування проекту, економічні показники, юридичні вимоги та ліцензування, технологічний процес.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок