Перегляд за Автор "Куриленко Володимир"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВдосконалення способів та техніки охолодження копчених ковбасних та інших м'ясних виробів(ОНТУ, кафедра кріогенної техніки, 2024) Куриленко ВолодимирКваліфікаційна робота магістра Куриленка Володимира Олексійовича під назвою ""Вдосконалення способів техніки охолодження копчених ковбасних та інших м'ясних виробів включає включає з:82 сторінок тексту,12 рис, 7 таблиць, 35 посиланнь на літературні джерела. Дана робота присвячена науковому дослідженню процесів техніки охолодження копчених ковбасних та інших м'ясних виробів ю з розробкою методів і технічних рішень щодо підвищення ефективності систем технологічного икондиціювання повітря з використанням інноваційних технологій. Розглянуто дослідження оптимальних параметрів повітря та розробкою комплексної моделі системи кондиціювання повітря та встановлення взаємозв'язку їх ланок у процесі, для забезпечення оптимальних параметрів з проведенням термоекономічного аналізу з урахуванням економічних критеріїв оптимальності, дані рекомендаціі щодо удосконалення системи технологічного кондиціювання застосуванням інноваційних технологій"