Перегляд за Автор "Куренкова, О. О."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументАктуальна формула здоров’я: пробіотичні молочні продукти кожен день(2013) Куренкова, О. О.Раціональне харчування передбачає споживання молочних продуктів щодня, бо молочні продукти по своєму складу досить повноцінні і містять: білок, молочний жир, вуглеводи, вітаміни і мінерали (фосфор, магній, кальцій), незамінні амінокислоти.
- ДокументАктуальна формула здоров’я: пробіотичні молочні продукти щодня(2013) Куренкова, О. О.Природа наділила людину досконалим функціональним організмом із універсальним захистом від усіляких зовнішніх і внутрішніх негативних впливів. Утім здоров’я слід розглядати не як щось набуте й незмінне, а як стан організму, котрий постійно змінюється.
- ДокументВикористання ефірних олій у здоровому харчуванні людини(2014) Куренкова, О. О.Ефiрнi oлiї та їхнi компоненти застосовуються переважно для ароматизацiї харчових продуктiв, напоїв, виробiв побутової xiмiї, у фармацевтичнiй промисловостi, у медицинi i аромотерапiї. Але не всi знають чудотворний вплив ефiрних олiй на органiзм людини.
- ДокументРекомендації щодо використання борошна у виробництві низькокалорійних кисловершкових спредів(2016) Ткаченко, Н. А.; Куренкова, О. О.З урахуванням актуальності створення легкозасвоюваних продуктів оздоровчого харчування, які містять фізіологічно активні інгредієнти, метою даного дослідження стала розробка рекомендацій щодо використання борошна у виробництві нових низькожирних спредів для забезпечення необхідних органолептичних, структурно-механічних, фізико-хімічних і біохімічних показників цільових продуктів.
- ДокументРоль жирних кислот в харчуванні людини та при виробництві спредів функціонального призначення(2015) Куренкова, О. О.; Касьянова, А. Ю.Для вирiшення задачi оптимiзації жирнокислотного складу спредiв функцiонального призначення було здiйснено купажування молочного й рослинних жирiв.