Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Куренкова, О. О."

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Актуальна формула здоров’я: пробіотичні молочні продукти кожен день
    (2013) Куренкова, О. О.
    Раціональне харчування передбачає споживання молочних продуктів щодня, бо молочні продукти по своєму складу досить повноцінні і містять: білок, молочний жир, вуглеводи, вітаміни і мінерали (фосфор, магній, кальцій), незамінні амінокислоти.
  • Документ
    Актуальна формула здоров’я: пробіотичні молочні продукти щодня
    (2013) Куренкова, О. О.
    Природа наділила людину досконалим функціональним організмом із універсальним захистом від усіляких зовнішніх і внутрішніх негативних впливів. Утім здоров’я слід розглядати не як щось набуте й незмінне, а як стан організму, котрий постійно змінюється.
  • Документ
    Використання ефірних олій у здоровому харчуванні людини
    (2014) Куренкова, О. О.
    Ефiрнi oлiї та їхнi компоненти застосовуються переважно для ароматизацiї харчових продуктiв, напоїв, виробiв побутової xiмiї, у фармацевтичнiй про­мисловостi, у медицинi i аромотерапiї. Але не всi знають чудотворний вплив ефiрних олiй на органiзм людини.
  • Документ
    Рекомендації щодо використання борошна у виробництві низькокалорійних кисловершкових спредів
    (2016) Ткаченко, Н. А.; Куренкова, О. О.
    З урахуванням актуальності створення легкозасвоюваних продуктів оздоровчого харчування, які містять фізіологічно активні інгредієнти, метою даного дослідження стала розробка рекомендацій щодо використання борошна у виробництві нових низькожирних спредів для забезпечення необхідних органолептичних, структурно-механічних, фізико-хімічних і біохімічних показників цільових продуктів.
  • Документ
    Роль жирних кислот в харчуванні людини та при виробництві спредів функціонального призначення
    (2015) Куренкова, О. О.; Касьянова, А. Ю.
    Для вирiшення задачi оптимiзації жирнокислотного складу спредiв функцiонального призначення було здiйснено купажування молочного й рослинних жирiв.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок