Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Купріна, Н. М."

Зараз показуємо 1 - 20 з 25
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Аналіз, облік та аудит як сучасні інструменти персистентної трансформації харчової промисловості системі забезпечення її конкурентоспроможності
    (2021) Купріна, Н. М.
  • Документ
    Аспекти оцінки діяльності підприємств та їх обєднань
    (2018) Купріна, Н. М.
    Попереднє дослідження показало необхідність виділення та обґрунтування категорій, які характеризують діяльність підприємства для проведення іх оцінювання.
  • Документ
    Аспекти проведення економічного аналізу запасів підприємства в сучасних умовах
    (2021) Купріна, Н. М.; Комишан, О. Ю.
  • Документ
    Аспекти стратегічного аналізу розвитку харчової промисловості та її трансформаційних змін
    (2019) Купріна, Н. М.
    Сучасний стан, забезпечення конкурентоспроможності та ефективності функціонування харчової промисловості України потребує пошуку напрямів її аналізу та інструментів розвитку, одним з яких є стратегічний аналіз для оцінювання персистентності її діяльності на мезорівні.
  • Документ
    Аспекти формування методичного забезпечення дисциплін обліково-аналітичного напряму в умовах дистанційного навчання
    (2021) Купріна, Н. М.; Ступницька, Т. М.; Антонюк, О. П.
  • Документ
    Власна та об’єднана діяльність підприємств: аспекти визначення ефективності
    (2016) Купріна, Н. М.
  • Документ
    Дистанційне навчання як інструмент підвищення якості підготовки здобувачів вищої освіти
    (2019) Купріна, Н. М.; Ступницька, Т. М.
    Організація якісної підготовки фахівців за різними спеціальностями є актуальним питанням вже багато років та потребує пошуку та застосування дієвих інструментів та механізмів їх застосування і впровадження. Одним з таких інструментів є дистанційне навчання студентів денної та заочної форм, яке вже функціонує у Одеської національної академії харчових технологій та потребує дослідження та вдосконалення.
  • Документ
    Дистанційний модуль, як інструмент забезпечення якості підготовки студентів в сучасних умовах
    (2018) Купріна, Н. М.; Ступницька, Т. М.
    Сучасна якісна організація навчального процесу та вимоги до неї потребують пошуків нових інструментів, які сприятимуть забезпеченню якості підготовки спеціалістів всіх рівнів освіти. Одним з таких інструментів є й дистанційний модуль, важливість запровадження якого в сучасних умовах обумовлена можливістю формування дистанційного навчання для студентів у майбутніх періодах та її апробації для ефективного функціонування.
  • Документ
    Економічний аналіз
    (2015) Антонюк, О. П.; Ступницька, Т. М.; Купріна, Н. М.
    У навчальному посібнику розкривається програмний матеріал з теорії та практики економічного аналізу з урахуванням специфіки діяльності підприємств харчової та переробної промисловості, а саме: основні ключові поняття та визначення, теоретичні та тестові завдання, задачі. Розв’язання даних завдань дозволяє не тільки закріпити на практиці отримані теоретичні знання, але й сприяє самостійному вивченню складових курсу «Економічний аналіз» та самостійному його проведенню на підставі форм фінансової та статистичної звітності промислового підприємства. Додатковим інструментом для самостійного виконання завдань є додатки, які наведено в даному навчальному посібнику. Складений авторами навчальний посібник призначений для студентів економічних спеціальностей, аспірантів та викладачів вищих навчальних закладів, а також може використовуватися практичними працівниками економічних підрозділів підприємств, організацій та установ.
  • Документ
    Методи управлінського обліку як інструмент ефективного управління активами, зобов’язаннями та результатами діяльності підприємств
    (2019) Купріна, Н. М.; Гурмач, Т. Б.; Мігун, Л. В.; Коршунов, О. С.
    Сучасні методи управління активами, забов'язаннями, фінансовими результатами діяльності та її беззбитковістю, факторний аналіз формування фінансових результатів діяльності підприємства, забезпечення його конкурентоспроможності та ефективності функціонування, не можливий без такого дієвого інструменту управління підприємством, як управлінський облік, що підтверджує проведене дослідження.
  • Документ
    Методичний підхід щодо оцінки конкурентоспроможності харчової промисловості України на основі стратегічного аналізу на макро- та мезорівнях її дослідження
    (2022) Купріна, Н. М.
  • Документ
    Наукова робота як інструмент забезпечення та підвищення якості підготовки здобувачів вищої освіти
    (2020) Купріна, Н. М.; Ступницька, Т. М.; Маркова, Т. Д.
  • Документ
    Науково-методичні аспекти обліково-аналітичної системи підприємства
    (2016) Немченко, В. В.; Трішин, Ф. А.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Антонюк, О. П.; Голубьонкова, О. О.; Жигайло, О. М.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Янковий, В. О.; Дойчева, К. С.; Васьковська, К. О.; Маркова, Т. Д.; Іванченков, В. С.; Баранюк, Х. О.; Гусаковський, В. А.; Зеленяк, В. В.; Леонтьєва, І. О.; Магденко, С. О.; Маштакова, І. О.; Немченко, Г. В.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Шекера, С. С.; Щукіна, О. В.
    В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методичні положення щодо організації та функціонування обліково-аналітичної системи підприємств та організацій України за її основними підсистемами (облікової, аналітичної та контрольної) з метою задоволення потреб управління у своєчасній, якісній та корисній інформації.
  • Документ
    Науково-методичні засади оцінки бізнесу в умовах Євроінтеграції
    (Вид-во Іванченка І. С., 2019) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Васьковська, К. О.; Зеленяк, В. В.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Іванченков, В. С.; Купріна, Н. М.; Маркова, Т. Д.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Магденко, С. О.; Павленко, Г. М.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, К. О.; Володіна, О. П.; Головаченко, Л. М.; Немченко, Г. В.; Бухтоярова, А. В.; Гусаченко, І. О.; Делі, В. П.; Дяуріна, Г. І.; Красножон, Т. В.; Марунич, О. С.; Півторак, В. В.; Пойшла, Т. Б.; Приймак, В. О.; Пчелянський, Д. П.; Радіонова, Г. О.; Рожовецька, О. В.; Савченко, О. А.; Скалига, А. О.; Скляр, В. Ю.; Сіденко, Ю. І.; Ткаченко, М. Ю.; Ткачук, А. В.; Хлинова, О. Й.
    В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методологічні положення стосовно проблематики оцінки бізнесу сучасного підприємства та обліково-аналітичного забезпечення інформації щодо такої оцінки.
  • Документ
    Науково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні
    (Каравела, 2018) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Купріна, Н. М.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Палвашова, Г. І.; Скляр, Л. Б.; Стусницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Маркова, Т. Д.; Васьковська, К. О.; Магденко, С. О.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, Х. О.; Немченко, Г. В.; Щукіна, О. В.; Головаченко, Л. М.; Братой, О. І.; Васильєва, Ю. В.; Геращенко, А. І.; Євдосюк, С. С.; Коломієць, О. С.; Котельник, І. А.; Лазаренко, В. О.; Лагодзинська, М. С.; Левинська, В. А.; Лілік, В. О.; Мазурок, Н. О.; Ніконович, Д. В.; Плиска, Т. П.; Прокопенко, О. А.; Римар, Г. А.; Скляр, В. Ю.; Стрепенюк, М. М.; Ткачук, А. В.; Чмілевська, І. В.
    В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій «Науково-методичні проблеми оціночної діяльності в Україні» висвітлюються науково-теоретичні положення організації та методології оціночної діяльності з огляду на необхідність оптимізації оціночного процесу та отримання достовірної інформації щодо справедливої вартості його об’єктів. Основний зміст монографії складається із логічно-відбудованих і пов'язаних між собою розділів, у яких розкриваються такі питання: - вивчення окремих проблем організації оціночної діяльності в Україні; - розгляд основних методичних підходів до оцінки майна, майнових прав та бізнесу в різних умовах господарювання; - обліково-аналітичний аспект процесів переоцінки активів підприємства. Практична цінність монографії полягає у тому, що результати наукових досліджень і здобутків її авторів охоплюють широке коло питань оцінки майна підприємств харчової промисловості та можуть бути корисними для організації діяльності суб’єктів, які займаються оціночною діяльністю, а також освітян, науковців і студентів економічних спеціальностей.
  • Документ
    Обліково-аналітичне забезпечення в умовах управління фінансово-економічною безпекою підприємства
    (Фенікс, 2015) Немченко, Б. В.; Тріщин, Ф. А.; Громова, О. М.; Загорняк, О. В.; Харківський, Д. Ф.; Євтушсвська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Голубьонкова, О. О.; Жигайло, О. М.; Купріна, Н. М.; Луценко, І. С.; Мельник, Ю. М.; Ошепков, О. П.; Рогатіна, Л. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Васьковська, К. О.; Дойчева, К. С.; Маркова, Т. Д.; Славута, О. О.; Стасюкова, К. В.; Іванченков, В. С.; Гусаковський, В. А.; Зеленяк, В. В.; Магденко, С. О.; Маштакова, І. О.; Немченко, Г. В.; Рогатіна, О. В.; Щукіна, О. В.; Канашкіна, І. В.; Пчелянська, Г. Б.
    В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено питання перспектив розвитку фінансової системи, системи бухгалтерського фінансового, статистичного, податкового та управлінською обліку, податкової політики підприємств, аспекти аналізу потенційних загроз, автоматизації простежуваності інформації, оцінки ефективності та контролю в межах системи управління фінансово-економічною безпекою підприємств харчової промисловості.
  • Документ
    Оборотні активи підприємства: сучасні аспекти класифікації
    (2020) Купріна, Н. М.; Васьковська, К. О.; Величко, О. М.
  • Документ
    Проблеми фінансово-економічної безпеки суб`єктів господарської діяльності в умовах інтеграції України в світову економіку
    (Фенікс, 2014) Немченко, В. В.; Громова, О. М.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Гарбуз, В. Г.; Голубьонкова, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Іванченков, В. С.; Купріна, Н. М.; Купріна, І. В.; Лайко, О. І.; Маркова, Т. Д.; Немченко, Г. В.; Ощепков, О. П.; Слатвинська, М. О.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Ткачук, Г. О.; Щукіна, О. В.
    В колективній монографії кафедри обліку та аудиту ОНАХТ висвітлено питання обліково-аналітичного забезпечення ефективної системи управління фінансово-економічною безпекою підприємств та окремі аспекти функціонування системи ФЕБ, які стосуються реструктуризації, зовнішньої торгівлі, застосування інноваційних підходів та подальшого удосконалення діючих економічних механізмів
  • Документ
    Сучасні тенденції розвитку управлінського обліку в Україні
    (2017) Купріна, Н. М.
    Сучасний стан та ефективність функціонування підприємств суттєво залежить від факторів зовнішнього середовища та вимагає від підприємств забезпечення конкурентоспроможності та збереження позиції на ринку і, відповідно, удосконалення інструментів організації та ведення бізнесу.
  • Документ
    Теоретико методологічні основи забезпечення конкурентоспроможності харчової промисловості України на засадах їі персистентної трансформації
    (ОНАХТ, 2021-05-14) Купріна, Н. М.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.03 - «Економіка та управління національним господарством. Дисертацію присвячено вирішенню важливої науково-прикладної проблеми щодо розробки теоретико-методологічних основ, методичних положень та практичних рекомендацій щодо забезпечення конкурентоспроможності харчової промисловості України на засадах ії персистентної трансформації. Обгрунтовано методологічний підхід до формування концепції забезпечення конкурентоспроможності харчової промисловості України, заснований на врахуванні різних форм впливу глобалізаційних процесів та гіпотезі про необхідність персистентної трансформації харчової промисловості в системі національної економіки для забезпечення її конкурентоспроможності та ефективності функціонування через механізм застосування стратегічної реструктуризації на підставі дїї принципу імпаритету. Розроблено концепцію імпаритетної реструктуризації суб'єктів харчової промисловості України на базі системи принципів, головним з яких є принцип імпаритету, вїдповідно до макроцілей, які забезпечyють вирішення загальнодержавних завдань економічного розвитку країни. Верифіковано гіпотезу про необхідність персистентної трансформації харчової промисловості в системі національної економіки через механізм застосування стратегічної реструктуризації на підставі дії принципу імпаритету. Запропоновано методологічний підхід до оцінки конкурентоспроможності харчової промисловості та ії суб'єктів, який базується на встановленнні відповідності рівня конкурентоспроможності суб'єкта національної економіки (макро-, мезо-, міні-, мікро- та нано-) та структури методу дослідження, з класифікацією таких методів на моно- та поліметоди.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок