Перегляд за Автор "Кулічкова Валентина"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка концепції готелю «Premier Geneva Hotel» в м. Одеса (впровадження меню бранчів)(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Кулічкова ВалентинаРобота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; технологічний розділ; організаційний розділ; аналіз інвестиційної привабливості проєкт. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу готельно-ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства. На початку роботи наведено характеристику та аналіз ринку готельно-ресторанних послуг регіону та аналогічних закладів світу, результати досліджень попиту та аналіз конкурентів. На основі цих досліджень розроблено концепцію та сформовано унікальну торгову пропозицію готелю «Premier Geneva Hotel» в м. Одеса шляхом впровадження меню бранчів. Згідно з концепцією проведення недільних бранчів стане для готелю магнітом для залучення більшої кількості потенційних гостей закладу. Відмінною характеристикою готелю «Premier Geneva Hotel» є стіна внутрішнього дворика, прикрашена яскравими стінописами за історичними мотивами життя Одеси. Особлива атмосфера готелю є сприятливою саме для проведення недільних бранчів як у ресторані готелю, так і у його внутрішньому дворику. В технологічному розділі представленні розрахунки виробничої програми закладу та підібрано виробниче обладнання. Також в роботі представлено організаційну структуру, розраховано чисельність необхідного персоналу та графік їх роботи. Описані принципи охорони праці на підприємстві та розраховано економічні показники та проведено аналіз інвестиційної привабливості проєкт.