Перегляд за Автор "Кузьменко, Д. Ю."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВизначення фальсифікації ковбасних виробів з погляду їх безпечності(2013) Лопаткін, І. І.; Сізов, О. О.; Тьосов, С. С.; Кузьменко, Д. Ю.На даний час ковбасні вироби часто бувають схильні до різних видів фальсифікації (асортиментна, якісна, інформаційна і ін.). Фальсифікація якості ковбас може відбуватися за рахунок збільшення кількості води, заміни натурального м’яса умовно придатними, або нетрадиційною сировиною, порушення рецептури, введення добавок, які не притаманні даному виду ковбас, порушення технології виробництва, режимів транспортування та реалізації готових виробів.