Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Кудряшова, Ю.Є."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Бета-глюкан дріжджів як функціональний інгредієнт продуктів харчування
    (2015) Черно, Н.К.; Шапкіна, К.І.; Кудряшова, Ю.Є.
    Актуальною проблемою в сфері технологій продуктів спеціального призначення є розробка нових функціональних інгредієнтів, до яких, зокрема відносяться β-глюкан – біополімери, що володіють широким спектром біологічної активності, серед яких найбільш значущою є імуномодулююча.
  • Документ
    Обґрунтування вибору технології оброблення води на міні-підприємстві по випуску фасованих природних вод у м. Славута
    (2016) Кудряшова, Ю.Є.; Стрікаленко, Т.В.
  • Документ
    Удосконалення технології оброблення тари на новому міні-підприємстві по випуску фасованих природних вод в м. Славута
    (2016) Кудряшова, Ю.Є.
    Обґрунтовано удосконалення технології фасованої природної питної води «Джерела Славути» на новому міні-підприємстві шляхом застосування для оброблення тари інноваційної технології з використанням реагенту «Акватон-10» та класичної технології УФ-опромінення для знезараження корок.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок