Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Крупіца, І. В."

Зараз показуємо 1 - 16 з 16
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідницький метод навчання студентів спеціальності «Туризм»
    (2020) Орлова, М. Л.; Крупіца, І. В.; Гілко, О. К.
  • Документ
    Засади інноваційної діяльності в туристичній сфері
    (2020) Крупіца, І. В.; Байрачна, О. К.
    Функціонування вітчизняних туристичних підприємств в умовах ринкової економіки зумовлює необхідність адаптованого управління, планування товарного асортименту, який відповідає потребам населення та водночас сприяє прибутковості.
  • Документ
    Компетентністний підхід до змісту сучасної освіти
    (2017) Крупіца, І. В.
    Сучасне навчання повинне приділити особливу увагу розвитку найбільш важливих компетенцій, серед яких є прагнення до успіху; вміння працювати в команді; здатність до організації та планування діяльності; здатність застосовувати знання на практиці, приймати рішення, породжувати нові ідеї та їх реалізовувати (креативність); знання другої мови; лідерство; здатність адаптуватися до нових ситуацій; розвиток навичок управління інформацією.
  • Документ
    Критерії ефективності логістичної системи підприємства
    (2016) Крупіца, І. В.
  • Документ
    Методичні особливості цифровізації навчального процесу
    (2021) Крупіца, І. В.; Ліганенко, М. Г.
  • Документ
    Особливості системи підготовки кадрів туристичного бізнесу
    (2018) Крупіца, І. В.; Воскресенська, О. В.; Лазука, К. Д.
    Специфіка туристичної освіти полягає в її багатогранності, яка готує кадри різних спеціальностей і напрямків економічного, технічного, технологічного, управлінського, наукового й інших профілів. Туристична освіта являє собою складний механізм, що постійно вдосконалюється та дозволяє активно впроваджувати інноваційні програми для підготовки кадрів туризму і використовувати закордонний досвід.
  • Документ
    Оцінка туристично-рекреаційного потенціалу одеського регіону
    (2021) Байрачна, О. К.; Крупіца, І. В.; Ліганенко, М. Г.
  • Документ
    Перспективи розвитку українського менеджменту та проблеми при підготовці управлінського персоналу в Україні
    (2020) Крупіца, І. В.; Байрачна, О. К.
    Стабільність соціально-економічних систем нерозривно пов’язана з розвитком менеджменту та професійним навчанням управлінських кадрів. Системний підхід - найважливіша характеристика управлінської освіти. Розглянуто етапи розвитку професійної управлінської діяльності в Україні та ряд проблем ЗВО, які, виходячи з необхідності ринку освітніх пропозицій та з урахуванням особистого кадрового потенціалу, автономно розробляють освітні програми для спеціальності «менеджмент». Надано рекомендації по підготовці менеджерів з урахуванням передових інструментів і технологій менеджменту.
  • Документ
    Популяризація фестивально-виставкової діяльності болгарського народу в Одеській області
    (2018) Крупіца, І. В.; Златова, Ю. В.
    Розглянуто дослідження сучасного стану фестивально-виставкової діяльності болгарського народу в Одеській області та перспективи її розвитку.
  • Документ
    Проблеми та шляхи вдосконалення дистанційного навчання у ЗВО Ураїни
    (2022) Байрачна, О. К.; Крупіца, І. В.
  • Документ
    Просування гастротурів в хлібопекарській галузі
    (2018) Крупіца, І. В.; Мельничук, Ю. О.
    Розглядається міський гастротур на хлібопекарське виробництво.
  • Документ
    Самостійна робота студентів як джерело професійної підготовки кадрів
    (2018) Крупіца, І. В.
    Важливим для професійної освіти є навчити студента опановувати професійну термінологію, оперувати спеціальною термінологією, аргументовано висловлювати власну думку, аналізувати факти, опанувати та вміти вести дискусію. В зв’язку з цим, значення набуває самостійна робота з додатковими джерелами, що забезпечує можливість зіставлення матеріалу, узагальнення, порівняння, аналізу, класифікації.
  • Документ
    Стратегічне управління інвестиційною діяльністю підприємств харчової промисловості
    (2017) Коверга, А. В.; Крупіца, І. В.
    У стратегічному плануванні інвестиційної діяльності значна увага має бути приділена аналізу загальної готовності харчових підприємств до реалізації інвестицій. Основу інвестиційного потенціалу харчових підприємств складають кадрові та матеріально-технічні складові, а також наявність науково-технічної й інтелектуальної власності. Через розвиток інвестиційного потенціалу відбувається стійкий розвиток харчових підприємств, їх підрозділів і всіх елементів виробничо-господарської системи харчової галузі.
  • Документ
    Суспільне значення фахівців екскурсівної справи
    (2018) Крупіца, І. В.; Алексімова, Т. С.
    Одеса - це колоритне місто, де екскурсії та квест-екскурсії мають право на існування, і вони вже користуються великим попитом. Залишається тільки знайти достатню кількість кваліфікованих фахівців, які володіють всіма вимогами, що висуваються до професійної та психологічної підготовки екскурсоводів.
  • Документ
    Сучасний стан та шляхи покращення організації гастрономічного туризму в Україні
    (2022) Добрянська, Н. А.; Крупіца, І. В.
  • Документ
    Історична спадщина як фактор розвитку туризму
    (2018) Крупіца, І. В.; Брайлян, Б. О.
    Культурне самовираження народу завжди викликає інтерес. Природна допитливість туриста по відношенню до різних куточків світу утворює один з найбільш сильних спонукальних туристичних мотивів. Наявність унікальних історичних об'єктів може зумовити успішний розвиток туризму в регіоні.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок