Перегляд за Автор "Крупіца, І. В."
Зараз показуємо 1 - 16 з 16
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідницький метод навчання студентів спеціальності «Туризм»(2020) Орлова, М. Л.; Крупіца, І. В.; Гілко, О. К.
- ДокументЗасади інноваційної діяльності в туристичній сфері(2020) Крупіца, І. В.; Байрачна, О. К.Функціонування вітчизняних туристичних підприємств в умовах ринкової економіки зумовлює необхідність адаптованого управління, планування товарного асортименту, який відповідає потребам населення та водночас сприяє прибутковості.
- ДокументКомпетентністний підхід до змісту сучасної освіти(2017) Крупіца, І. В.Сучасне навчання повинне приділити особливу увагу розвитку найбільш важливих компетенцій, серед яких є прагнення до успіху; вміння працювати в команді; здатність до організації та планування діяльності; здатність застосовувати знання на практиці, приймати рішення, породжувати нові ідеї та їх реалізовувати (креативність); знання другої мови; лідерство; здатність адаптуватися до нових ситуацій; розвиток навичок управління інформацією.
- ДокументКритерії ефективності логістичної системи підприємства(2016) Крупіца, І. В.
- ДокументМетодичні особливості цифровізації навчального процесу(2021) Крупіца, І. В.; Ліганенко, М. Г.
- ДокументОсобливості системи підготовки кадрів туристичного бізнесу(2018) Крупіца, І. В.; Воскресенська, О. В.; Лазука, К. Д.Специфіка туристичної освіти полягає в її багатогранності, яка готує кадри різних спеціальностей і напрямків економічного, технічного, технологічного, управлінського, наукового й інших профілів. Туристична освіта являє собою складний механізм, що постійно вдосконалюється та дозволяє активно впроваджувати інноваційні програми для підготовки кадрів туризму і використовувати закордонний досвід.
- ДокументОцінка туристично-рекреаційного потенціалу одеського регіону(2021) Байрачна, О. К.; Крупіца, І. В.; Ліганенко, М. Г.
- ДокументПерспективи розвитку українського менеджменту та проблеми при підготовці управлінського персоналу в Україні(2020) Крупіца, І. В.; Байрачна, О. К.Стабільність соціально-економічних систем нерозривно пов’язана з розвитком менеджменту та професійним навчанням управлінських кадрів. Системний підхід - найважливіша характеристика управлінської освіти. Розглянуто етапи розвитку професійної управлінської діяльності в Україні та ряд проблем ЗВО, які, виходячи з необхідності ринку освітніх пропозицій та з урахуванням особистого кадрового потенціалу, автономно розробляють освітні програми для спеціальності «менеджмент». Надано рекомендації по підготовці менеджерів з урахуванням передових інструментів і технологій менеджменту.
- ДокументПопуляризація фестивально-виставкової діяльності болгарського народу в Одеській області(2018) Крупіца, І. В.; Златова, Ю. В.Розглянуто дослідження сучасного стану фестивально-виставкової діяльності болгарського народу в Одеській області та перспективи її розвитку.
- ДокументПроблеми та шляхи вдосконалення дистанційного навчання у ЗВО Ураїни(2022) Байрачна, О. К.; Крупіца, І. В.
- ДокументПросування гастротурів в хлібопекарській галузі(2018) Крупіца, І. В.; Мельничук, Ю. О.Розглядається міський гастротур на хлібопекарське виробництво.
- ДокументСамостійна робота студентів як джерело професійної підготовки кадрів(2018) Крупіца, І. В.Важливим для професійної освіти є навчити студента опановувати професійну термінологію, оперувати спеціальною термінологією, аргументовано висловлювати власну думку, аналізувати факти, опанувати та вміти вести дискусію. В зв’язку з цим, значення набуває самостійна робота з додатковими джерелами, що забезпечує можливість зіставлення матеріалу, узагальнення, порівняння, аналізу, класифікації.
- ДокументСтратегічне управління інвестиційною діяльністю підприємств харчової промисловості(2017) Коверга, А. В.; Крупіца, І. В.У стратегічному плануванні інвестиційної діяльності значна увага має бути приділена аналізу загальної готовності харчових підприємств до реалізації інвестицій. Основу інвестиційного потенціалу харчових підприємств складають кадрові та матеріально-технічні складові, а також наявність науково-технічної й інтелектуальної власності. Через розвиток інвестиційного потенціалу відбувається стійкий розвиток харчових підприємств, їх підрозділів і всіх елементів виробничо-господарської системи харчової галузі.
- ДокументСуспільне значення фахівців екскурсівної справи(2018) Крупіца, І. В.; Алексімова, Т. С.Одеса - це колоритне місто, де екскурсії та квест-екскурсії мають право на існування, і вони вже користуються великим попитом. Залишається тільки знайти достатню кількість кваліфікованих фахівців, які володіють всіма вимогами, що висуваються до професійної та психологічної підготовки екскурсоводів.
- ДокументСучасний стан та шляхи покращення організації гастрономічного туризму в Україні(2022) Добрянська, Н. А.; Крупіца, І. В.
- ДокументІсторична спадщина як фактор розвитку туризму(2018) Крупіца, І. В.; Брайлян, Б. О.Культурне самовираження народу завжди викликає інтерес. Природна допитливість туриста по відношенню до різних куточків світу утворює один з найбільш сильних спонукальних туристичних мотивів. Наявність унікальних історичних об'єктів може зумовити успішний розвиток туризму в регіоні.