Перегляд за Автор "Кривда Максим Юрійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументБудівництво заводу з переробки зерна ячменю у пластівці(ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2024) Кривда Максим ЮрійовичАктуальність теми: Ячмінні пластівці – зерновий продукт, який одержують шляхом дроблення або плющення зерна ячменю. Вживання в їжу цілісних ячмінних пластівців упорядковує обмін речовин, виводять з організму токсини та солі важких металів. Ячмінні пластівці багаті харчовими волокнами - їх добре застосовувати для очищення організму, людям з надмірною масою тіла і хворим на цукровий діабет. Завдяки високому вмісту мінералів та вітамінів вони заряджають енергією та на-дають бадьорості на весь майбутній день. Мета роботи: Провести аналіз показників якості ячменю, що експортувався у 2021-2024 роках, та спроектувати схему технологічного процесу з переробки ячменю у пластівці ячмінні. Практичне значення отриманих результатів: Результати можуть бути використанні у круп’яній промисловості України при будівництві нових або реконструкції діючих підприємств. Структура роботи: анотація; зміст; вступ; розділ 1 «Стан проблеми та перспективи її вирішення»; розділ 2 «Техніко-економічне обґрун-тування»; розділ 3 «Характеристика технологічних об’єктів та комуні-кацій генерального плану підприємства»; розділ 4 «Наукова частина»; розділ 5 «Технологічна частина»; розділ 6 «Техніко-економічні показники»; висновки та рекомендації; список літератури; графічні додатки. Обсяг роботи: пояснювальна записка викладена на 80 сторінках, включає 22 таблиці. Графічна частина включає 6 листів. Висновок: в результаті наукових досліджень встановлено основні показники якості експортних партій ячменю у 2021-2024 рр. та проаналізовано їх відповідність вимогам контрактів, наведено технологічну схему виробництва ячмінних пластівців, вимоги до сировини та готової продукції, проведено розрахунки кількості технологічного обладнання.