Перегляд за Автор "Кравченко, О. О."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВикористання методу біоіндикації для визначення якості питної бутильованої води(2021) Степаненко, Н. В.; Кравченко, О. О.; Кузьменко, Л. П.
- ДокументЕкологічна оцінка якості води селітебних територій Вінницької області(2020) Чоботар, В. В.; Нанієва, А. В.; Кравченко, О. О.
- ДокументОцінка нітратного забруднення різних джерел водопостачання Могилів-Подільського району Вінницької області(2019) Чоботар, В. В.; Кравченко, О. О.; Галімова, В. М.Проблема нітратного забруднення полягає в тому, що з одного боку, нітрати – є основним джерелом азотного живлення рослин, разом з тим, надлишок нітратів призводить до виникненням метгемоглобінемії, новоутворень, імунодепресивної дії, а також зниження опірності організму до впливу мутагенних і канцерогенних аґентів.
- ДокументРибні консерви – джерело корисних нутрієнтів в харчуванні населення України(2022) Кравченко, О. О.; Білан, О. В.Консерви багаті на вітаміни, так 200 г консервів можуть забезпечити в середньому 4-10% добової потреби людини у вітамінах А, С, В1 і В12. Вітаміну В2 в цих консервах значно більше, і 200 г консервів можуть задовольнити 10-30% добової потреби організму людини. Консерви є готовим продуктом для споживання в їжу, що не вимагає додаткової обробки. Приємний смак консервів заслужив визнання у населення. Герметичне закупорення і стерилізація сприяє довготривалому збереженню консервів.