Перегляд за Автор "Коєва, Х. О."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМоніторинг якості та проблеми виробництва фасованих мінеральних вод України(2020) Бабов, К. Д.; Нікіпелова, О. М.; Коєва, Х. О.; Слуценко, Д. О.
- ДокументПро доцільність розробки національних стандартів на методики виконання вимірювань деяких показників мінеральних вод(2021) Бабов, К. Д.; Кисилевська, А. Ю.; Безверхнюк, Т. М.; Цуркан, О. І.; Зайцева, Л. С.; Коєва, Х. О.; Арабаджи, М. В.
- ДокументПро доцільність розробки та впровадження інтегрованої системи менеджменту виробництва фасованих мінеральних вод, заснованої на управлінні ризиками(2019) Кисилевська, А. Ю.; Коєва, Х. О.; Стоянова, Л. О.; Олексійчук, О. В.З огляду на зростаючу культуру споживання води великої популярності набувають фасовані мінеральні води (ФМВ). Стадії технологічного процесу фасування МВ можуть вплинути на хімічний склад та мікробіологічний стан МВ − знизити їх безпечність/якість.